QUOTE(Hao)
Jak macie taki problem to generalnie gorąco polecam upgrade do bezpieczniejszej wersji systemu... User switch załatwia sprawę najlepiej...
Oki, powiem to mojemu braciakowi który bawi się MPK (Moim Pierwszym Kompem czyli P200MMX, 80MB ram-ek) na pewno ucieszy się z takiego rozwiązania, zresztą nie on jeden...
QUOTE(shw)
mi chodzi o troszke cos innego. bo widzisz - kompo sobie chodzi, muzyczka leci itd. ja nie zawsze przy nim siedze. np. siora przyjedzie i 'moge sprawdzic poczte?'. no to ok - ja sobie wychodze i nie wiem co ona tam robi, a nie chce mi sie blokowac konnekta, tylko dlatego ze ona mi siedzi przy klawie. [...]
Wiesz, ja akurat jestem skłonny się poświęcić i użyć tego skrótu i być spokojnym wiedząc że ktoś z moich znajomych z nudów (albo z ciekawości) nie zacznie rozmawiać z panienkami z listy ....
QUOTE(shw)
to taki moj maly request. albo moze inaczej - czy da sie napisac wtyczke, ktora by blokowala dostep do poszczegolnych okienek (np. nie tylko do historii, ale i do konfiguracji itd.) i chcec w momencie proby wyswietlenia okienka hasla?? [teoretycznie pytam, bo dopiero zaczelem sie uczyc vc++, wiec i lame questions mi sie zdarzaja
A kto by zapamiętał te wszystkie hasła? :wink:
Na moje szczęście mam XP-ka (originala) więc skorzystam z waszej propozycji, nie wszyscy jednak są w tak komfortowej sytuacji więc proponowałbym zastanowić się nad wprowadzeniem małego hasełka, na początek wystarczy ogólnie, na sam profil