Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pełne 196 emotek z GG 7.0
Konnekt | Forum > Dodatki > Wygląd > Emotikony (kIEview)
Tweex
Nazwa: GGemots

Wersja: v0.2

Autor: Tweex

Email: tweex@o2.pl

Opis: Są to orginalne wszystkie emotki z GG7.0 (nawet te, których nie widać na liście emotek w GG).

Liczba emotek: 196
tekstowych: 26
w znacznikach <>: 170

Data: 25.09.05 02:26

Pozdrawiam i życzę miłej zabawy wink.gif Trochę z tym było zabawy smile.gif Ale jakoś trzeba zabijać nudę biggrin.gif

PS: Emotki przetestowałem i wyświetlają sie poprawnie w Konnekcie i u userków GG...

PPS: Poprawiłem jedną emotkę "<list>", która nie wyśiwtlała się poprawnie...

Załączniki

riddle
Mają wyrażenia regularne? Poza tym „poprawnie” to pojęcie względne… jak miałem GG7 odpalone to emotki działały jak tylko sobie życzyły, w ogóle nie wiedziałem co się pojawi po wstawieniu tekstu emotikony.
Tweex
Testowałem je z moim kumplem na GG i działy bardzo ładnie wink.gif Sam z nich korzystam... i ludzie z GG widzą poprawnie wszystkie emotki wink.gif Ściągnij i sprwadź... Polecam wink.gif
beti_sha
gdzie te emotki mam umiescic po rozpakowaniu do jakiego folderu ??
inzaghi89
Konnekt/emots/ ->tutaj<-
Tylko w folderze żeby były jakimś jeszcze.
G_Reddy
Witam serdecznie, to moj pierwszy post tutaj. Sory, że odrazu z krytyką wink.gif

Po wpisaniu ":O" i ":o" emotka nie działa.
Na gadu-gadu jest wyswietlana, po stronie konnekta - nie.
Tak samo ";d" i ";D"

W tym zestawie jest emotka "<aparat>", która w Gad-Gadu jest jako "<fotka>"
Emotka "<do bani> w gadu-gadu jest jako <blee>
Emotka <kotek> w gadu-gadu jest jako <kot>
Emotka <zawstydzony> w Gadu-gadu jest jako <skromny>
Literówka. Zamiast <serducho> jest <seducho>
2 razy jest <winko>
<cfaniak> w gadu-gadu jest jako <cfaniak2>
KaRnaS
a kto mi powie czemu kiedy ja piszę <lol> <lol> <papapa> to normalnie wszystko jest u mnie pokazana a jak pisze dziewczyna to tylko napisy:/ wie ktoś o co chodzi dodaje screena

Załączniki

Wizard
Jest to bug związany z wersjami GG 7.x. Nie zanosi się na szybką (jeżeli w ogóle) poprawę. Problem znany od dosyć dawna, wielokrotnie poruszany na forum.
rumi
to ja jeszcze dorzuce brak:

-> ":D" (wcześniej było o ;D nie wiem czy to to samo robi)
-> "<sex>"
Czepek
gg emots jest w folderze .../konnekt/emots i taka sama ciezka jest wlaczona w k.style. Wiecie moze w czym tkwi problem?

Załączniki

LooL
Jak to w k style ? chyba cos ci sie pomyliło.
Musisz zmienic scieżke w k view albo w k duo. Zalezy jakiego okna uzywasz.
Czepek
fakt pomylka slowna sorki zato ale w kIEview mam dobra sciezke i mimo to dalej mam tak smao jak wyzej. Nie wiem dlaczego tylko :/ nie mialem taki nigdy..
netgirl

ja mam tak mad.gif
elvis1991
Jamam ten sam problem co kolega wyżej:/ Jak go rozwiązać??
kandol
wszyscy maja identycznie, coz trzeba sie do tego przyzwyczaic
Edii
Jak ktos mi wysyła <lol2> to mi nie wyświetla:(.
LooL
Ruszałes cos w txt ?
Masz tę linijke ?
CODE
"<lol2>","lol_a.gif","lol_a_na.gif"

A co ci się wyświetla ?
Radek
Jest chyba conajmniej kilka tematów w tej sprawie ale niestety żadnych konkretnych rozwiązań co smuci sad.gif . Ja zauważyłem, że czasami po restarcie K pierwsza wysłana buźka do mnie przez kogoś wyświetla się dobrze, następne się już kaszanią, czyli nie jest to wina pliku emots.txt i jego współpracy z plikami .gif. WTF??? mad.gif Nie mam pomysłu i uszy opadają...

Pzdr.
rocik
Witam !

sam szukalem odpowiedzi na pytanie jak ustawioc dzialajace emotki z gg w konnekcie i tak jak wy trafilem na to forum...
ale i tu nic nie znalazlem, delikatnie mnie to zniesmaczylo mad.gif

i sam poradzilem sobie z problemem...

A wiec to bylo tak dry.gif

dawno dawno temu

1: wgralem emotki do: \konnect\emots\GGemots
2: w kIEview ustawilem aktywny pakiet emotek GGemots oraz aktywny pakiet emotek _default ( tyle ze emotki z gg ustawilem wyzej na liscie ) ohmy.gif
3: kilkamy zastosuj i dziala smile.gif ( przynajmniej u mnie ustawienie aktywnych obu zespolow emotek naprawilo blad z niewyswietlaniem buziek w oknie rozmowy ) ph34r.gif

mam nadzieje ze u Was tez to pomoze.... blush.gif

pozdro
rocik cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.