siemka wszytskim
zeby nie bylo przejrzalem cale 11 stron dotyczace problemow i wszytsie tamety na ten temat przeczytalem i nic nie dało rady ... :/
kopiowalem plik dll do c:\windows\system32\ bo tak bylo napisane w ktoryms topiku ale to nie pomoglo
mam ustawione w powiadomieniach aby powiadamial : - powiadamiaj o kontaktach. ktore staly sie dostepne ; - powiadamiaj o nowej wiadomosci, dopoki jej nie przeczytam ; - otwieraj powiadomienia jednym kliknieciem
w kNofity : - dopuszczaj wiadomosci wymagajace klikniecia aby zniknely; - chowaj okno lewym klawiszem myszy; - zmiany statusu kontaktu ; - pokazuj status opisowy; -zmiany wlasnego statusu
jest tak ze jak ustawie dla osobnego uzytkownika,wtedy dziala... jest napisane ponizej w tej wtyczce ze jezeli jest wylaczona opcja to zalezy od glownej konfiguracji, wiec cegos tu nie rozumiem :/ no i nie mam zamiaru klikac w kazdegoz osobna i ustawiac mu opcje bo troche tego by było :/
chyba wszystko napisałem co powinniscie wiedziec teraz mi pomozcie !! pliz :]
a jeszcze co do tyczki brith, sciagnalem ja... tzn to jest plik *.dll wiec kopiowalem go do c:\program files\konnekt\data\dll no i powiedzcie mi czy sa tego jakies opcje gdzies ?? bo nie zauwazylem nigdzie ... oczywiscie wiem ze to bedzie dzialac dopierogdy ustawie daty urodzin przy uzytkowniku , ale czy sa jakies opcje do tego ??
z gory dzieki za pomoc to takie dwa problemy, a uzywam konnkta od 3 dni i wszystko dziala idealnie