Jak reinstalowalem system, to z GG robilem tak, ze przenosilem je (caly katalog) na inny dysk (albo cdrw), po wszystkim z powrotem wrzucalem do program files i bylo ok. Pytanie brzmi - czy probowal ktos czegos takiego z Konnektem? Pytam, bo niedlugo bede robil reinstalke no i fajnie by bylo, gdybym mogl postapic tak, jak to robilem z GG
I jeszcze jedna sprawa - 'balonik z informacja o kontakcie' ma problemy ze zmiana szerokosci, zwykle ucina mi nazwe, numer ip itd. Chyba tylko dlugi opis (w stylu 'JakMiSieStrasznieNudzi') sklania to okienko do powiekszenia w poziomie. Z kolei przy normalnych (czyli 'Jak mi sie strasznie nudzi') ladnie lamie na kilka linijek. Dwa wyjscia - albo program powieksza okno przy wszystkim, co sie nie miesci, albo lamie wszystko... Ale z tym lamaniem to tez byla by lipa, bo wystarczy zwiekszyc czcionke (nie wiem, ale ta standardowa nawet w 800x600 przy 14" monitorze wydaje mi sie za mala nieco).... adres ip ciezko podzielic na dwie linijki Da sie cos z tym zrobic w ktorejs z kolejnych wersji K?