Witam, przed chwilą włączyłem komputer, potem chciałem uruchomić K. Zniknęła cała lista kontaktów, style rozmowy, jaki i wygląd listy, są domyślne... Czy można to wszystko jakoś naprawić?
BTW, z Operą mam tak samo... Włącza się standardowa :/
arct!c
16.11.2005 - 15:20
moze wylaczyles kompa z listy? Czasem tak sie dzieje z aplikacjami jak polecisz po listwie, albo reseta dasz ;-)
dantley
16.11.2005 - 15:29
Hmm... reset był, owszem. Tyle, że Opera na bank była zamknięta, a K prawie na bank:) Bo reset zrobiłem jakieś 10s po kliknięciu Zamknij...
// Cytat wyciąłem - prosimy nie cytować całego ostatniego posta w temacie.
Olórin
16.11.2005 - 18:12
Bo reset zrobiłem jakieś 10s po kliknięciu Zamknij...
To że konnekt był zamknięty nie znaczy że dane były już na dysku - zakładam że masz włączony zapis buforowany... Radzę wyłączać komputer jak należy, i zrobić od czasu do czasu defragmentację i chkdsk'a.
KoSiarzPL
18.11.2005 - 21:24
QUOTE(dantley @ 16.11.2005 - 16:33)
Hmm... reset był, owszem. Tyle, że Opera na bank była zamknięta, a K prawie na bank:) Bo reset zrobiłem jakieś 10s po kliknięciu Zamknij...
Opera byla napewno, napewno zamknieta? Opera w pierwszej fazie zamyka okno ale jeszce pracuje w tle zapisujac swoje ustawienia. Trwa to w zaleznosci od kompa (na moim atlonie 3000) ok kilku sekund.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.