Witam mam problem z natrętną informacją o aktualizacji. Za każdym razem jak uruchamiam komputer wyskakuje mi taka informacja: Jak pojawiła się pierwszy raz to za aktualizowałem program ale mimo to dalej się pokazuje przy każdym uruchomieniu już od jakiegoś tygodnia myślałem, że przestanie ale niestety a Konnekta na bank mam najnowszego: Dlaczego to się pojawia i czy to tylko u mnie, bo jakoś nic nie znalazłem na ten temat..
Upewnij się czy nie masz poustawianych dodatkowych centralek kUpdate. Ten komunikat jest na sztywno ustawiony na starych centralkach, więc podejrzewam, że to będzie to...
jareq
6.12.2005 - 13:32
W dodatkowych centralkach nie mam nic a w standardowych mam zaznaczone takie:
zhvir
6.12.2005 - 14:50
Mam podobny problerm z natrętną wtyczką eMailNotifier [brak SSL] 1.0.0.7b z centralki wiadomosc.info, która zawsze jest do pobrania z kUpdate pomimo aktualizowania. Przez nią dostaję również co kilka dni powiadomienia o nowej aktualizacji po czym okazuje się że jest tylko ta wtyczka.
dulek000
6.12.2005 - 15:13
Centralaka wiadomosc.info raczej nie jest polecana - ze względu na takie problemy.
jareq
7.12.2005 - 00:10
Nie mam zaznaczonej centralki wiadomosc.info więc co jest grane ??
// thx lhs
hao
7.12.2005 - 12:46
Upewnij się, czy w pliku konnekt/data/kupdate/centrals.xml masz jako "Centralka www.konnekt.info":