k4410ph
24.04.2003 - 20:08
wiec zistalowalem wtyczke ggproxy i zrobilem podpunkty w readme.txt
A),
, C) i wogole nie chce sie wogole konnect polaczyc z serwerem ciagle jestem offline
ps.help ! thx ! :mrgreen:
Musisz wlaczyc wtyczke: pierw wywolaj okno na wierzch, a potem z menu wybierz "Start". Dopiero wtedy sie polaczy.
PS. Oczywiscie zmieniles ustawienia serwerow w Konnekcie zgodnie z instrukcja?
januzi
24.04.2003 - 21:08
da sie na modemie odbierac pliki przez ggproxy ? niby mam ustawione wszystko jak trzeba, ale gg pokazuje ludziom wysylajacym mi pliki, ze mam ustawic na aktywne p2p.
Olórin
25.04.2003 - 07:09
CODE
Sessja GG została zerwana lub zamknięta!
Ostatni Pakiet (0002:0004)[0]
Kody błędów:
WSGetLastError(): 0
Line No: 1399
Info: błąd nagłówka gg
to było jak dałem sie na niedostepny
ggpoxy 1003b
k4410ph
25.04.2003 - 07:34
cRoMo musze z tob pogadac na gg ! ;]
piopawlu
25.04.2003 - 09:05
na forum Wtyczki, w wątku ggproxy, jest link do wersji 1.0.0.3c, która powinna naprawić błędy zrywania połączenia gg. Oraz umożliwić użytkowanie przez modemowców.
Piotrek
k4410ph
25.04.2003 - 18:03
poczekajmy do soboty
bo bedzie nowa wersja czyli do jutra
Ustawiłem serwery jak miałem poprzednio, za często zrywało mi połączenie.
konrad
26.04.2003 - 13:49
a czy ta wtyczka mozna wysylac pliki do osob ktore maja gg a ja k ? czy tylko k > k ? bo ja proboje na gg i wyskakuje mi komunikat: nie ma aktywnego polaczenia z gg! i co to moze byc ? pozdrowka
Pewnie że można k > gg i gg > k oraz k > k. Obydwoje musicie tą funkcje mieć włączoną (tzn. możliwosć przesyłania plików), innaczej się nie uda i będą takie komunikaty.
Mam ostatnio problemy z polaczeniem sie za pomoca GG Proxy. Jesli po jakims czasie przerwie polaczenie (co sie od czasu do czasu zdarza), proba ponownego podlaczenia konczy sie komunikatem:
CODE
Sessja GG została zerwana lub zamknięta!
Ostatni Pakiet (000C:0016)[0]
Kody błędów:
WSGetLastError(): 0
Line No: 1421
Info: gniazdo zostało zamknięte bez uzgodnienia!
Pozniej mozna sobie przestawiac na dostepny, a polaczenia jak nie bylo tak nie ma i ciagle ten sam komunikat
Spotkal sie ktos moze z czyms podobnym i ma moze jakies rozwiazanie :?:
bedzie nowa wersja ggproxy, w ktorej lista serwerow bedzie taka jak dawniej to twoj problem zniknie
pozdr
Mam nadzieje, ze szybko to nastapi
Pozdrowki
Zauwazylem ostatnio drobny blad "kosmetyczny" we wtyczce. Jesli przerwiemy pobieranie pliku, a pozniej plik bedziemy sciagac dalej wtyczka ma pewien problem z wyswietlaniem postepu sciagania (%). Troche bylem zdziwiony, jak pokazalo mi, ze stan sciagania pliku wynosi 137%
Plik jednak sciagnal sie bez zadnych problemow, wiec to chyba tylko kwestia wyswietlania %
Pozdrowki
Lukas77
1.07.2003 - 20:16
A ja mam taki problem z kTransferem... W ajkiś sposób od czasu do czasu konnekt gubi ikonkę "Wyślij plik" w menu podręcznym, kiedy sie otworzy okno wiadomości to można wysłać plik.
Wszystko jest prawidłowo skonfigurowane i Serwis jest uruchomiony, czy komuś się też zadaża taki problem???
Oto link do obrazka, jak nie wierzycie
http://www.wsinf.edu.pl/~axl/konnekt-p2p.jpg
clisthert
2.07.2003 - 06:50
witam ja mam wiekszy problem ja nie mam ikonki do wysłania plików:) i nie moge nic takiego znalez:)
need help
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.