Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Okno z lista kontaktow
Konnekt | Forum > Informacje > Komunikator Konnekt
averQ
Czy ktos moze wie jak zmniejszyc okienko? poniewaz mam rozciagniete na cala dlugosc ekranu, a chcialbym zeby bylo mniejsze, probowalem zmniejszac, ale co najwyzej zmniejszylem w szerokosci :| gdzies przypadkiem dwa razy kliknalem i sie powiekszylo, drugi raz, za pierwszym razem przypadkiem gdzies dwukrotnie naklikalem i wrocilo tongue.gif ale teraz juz wolalbym na przyszlosc wiedziec, co ja takiego zrobilem, no i zeby sie nie denerwowac tak jak teraz wink.gif [img=http://img511.imageshack.us/img511/6884/argh1lb.jpg]
Olórin
W opcjach dokowania masz to...
averQ
dzieki sliczne za pomoc wink.gif):* smile.gif
Raiven
To ja się jeszcze dopiszę w sprawie nieco innego problemu. Chodzi mi o okno rozmów. Jest jakiś sposób, aby zwiększyć standardowy rozmiar okna rozmowy na stałe? Bo jest trochę małe, zwiększam wymiary, ale działa tylko na pojedyńczy kontakt i po restarcie od nowa się zmniejsza.
Olórin
1. Restart K
2. Otwiarasz 1 (słownie: jedno) okno rozmowy
3. Ustawiasz...
4. Restart K...
jareq
Otwórz okno jedno okno rozmowy ustaw tak jak chcesz i zresetuj Konnekta nie zamykając wcześniej okienka wink.gif
Raiven
Dziękuję smile.gif.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.