Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: wtyczka emNOTIFER
Konnekt | Forum > Informacje > Komunikator Konnekt
emilka_01
witam!

mam male pytanko. zciagnelam sobie wtyczke - emNOTIFER i wrzucilam plik "emnotify.dll" do folderu "plugins". we liscie wtyczek pojawil sie rowniez emnotifer.
moje pytanie jest takie: jak to poustawiac zeby hulalo.
napiszcie jezeli do tej pory cos zle zrobilam, ale mysle ze jest ok, tylko nie jestem pewna jak to ustawic i potrzebuje do tego malutkiej pomocy.
pozdrawiam!
.misiek
Jeśli ją wrzuciłaś i masz włączoną w opcjach powinna się pojawić koperta zielona (Menu Ustawień > Ustawienia, kategoria Wtyczki). Jeśli klikniesz na emnotifera to pojawi Ci się po prawej okienko konfiguracji, gdzie wpiszesz maile, hasło, etc.

Tip: jeśli nie widzisz czegoś spróbuj zwiększyć poziom Zawansowania (Ustawienia > Wybierz swój stopień Zaawansowania wink.gif
emilka_01
no nie no az tak zle to ze mna nie jest... wink.gif
wszystko poustawialam zanim napisalam tamtego posta (ale fakt chyba go troche zformuowalam, za co przepraszam).
wszystko jest ustawione raczej tak jak powinno byc tylko jak daje "sprawdz teraz" (we wtyczkach), to tak sprawdza sprawdza i nic sie nie dzieje, zadnej reakcji. ani zaden notif sie nie pokazuje ani nic...
nie wiem czy to dlatego ze cos zle ustawilam czy co?
z gory dzieki za cierpliwosc... blush.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.