Czy jest możliwość zrobienia takiej wtyczki (niekoniecznie), która pozwalałaby edytować opis BB Code jak to jest np. na forach ?
Chodzi mi o to, żeby opis moża było edytować jak tekst na forach tzn. pogrubić, wstawić kolor itd.
bialy663
19.01.2006 - 18:43
jak sobie wyobrażasz ustawisz sobie pogrubienie a inny użytkownik (nie korzystający z konnekta) to co zobaczy?
CODE
[b] Treść [/b]
ciolo
19.01.2006 - 21:48
Dużo moich znajomych używa konnekta i raczej myślałem o użytkownikach tego komunikatora, a nie gadu gadu
Olórin
19.01.2006 - 22:23
Opis to opis, a nie choinka.
jiobel.
19.01.2006 - 22:49
Przecież były już dyskusje nad upiększaniem opisów. Skończyły się i wracać do nich raczej nie ma co. Stwierdzeniem Olórina i ta dyskusja powinna się skończyć.
A komentować takich opisów, jakie proponujesz ciolo nie mam ochoty.
ciolo
19.01.2006 - 23:22
Wiem, że były, ale nie było akurat o tym Po co jest ten dział na forum ?
Na tym forum postujemy propozycje nowych funkcji, usprawnień do programu oraz wtyczek (jak również pomysły na nowe wtyczki).
Więc przyszła mi taka myśl do głowy to ją tutaj napisałem. Mam takie prawo Post nie został wywalony przez moderatora to chyba jest ok a jak nie masz ochoty to nie musisz się wypowiadać
tylee ...
zimaq
19.01.2006 - 23:34
Mnie najbardziej zastanawia czemu akurat przez bbcode ? Bo ja i tak jestem na nie, choć pewnie gg w jakiejś rewolucyjnej wersji wprowadzi taki 'bajer'. Szał kolorowych opisów - beware!
lucas_mcs
23.01.2006 - 22:06
ja proponuje reklamy flash w opisie :]
KoSiarzPL
24.01.2006 - 01:34
E tam ja bym wolał by opisy wydawały dźwięki Ciolo spokojnie, nie denerwuj się.
wizard3k
24.01.2006 - 08:52
Przecież do wyróżnienia można użyć innych sposobów _tekst_ *tekst* ::] tekst [:: I co sobie jeszcze wymyślisz . Pozatym konnekt by był bardzo pamięciożerny, po ty wszystkich emotkach w opisie . Ale tak jak zimaq czekam na dzień, w którym takie coś się pojawi .
ciolo
24.01.2006 - 10:23
E tam ja bym wolał by opisy wydawały dźwięki Ciolo spokojnie, nie denerwuj się.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.