flasht
28.01.2006 - 10:39
Dziwna sprawa. Zainstalowalem konnekta po reinstalacji systemu a tu kupa. Nie chce mi kontaktow pobrac z serwera, a dokladniej pisze, ze nie ma zadnych kontaktow na serwerze... Nie wnikam czy rzeczywiscie ich tam nie ma czy to Konnekt nie umie juz ich pobrac, ale gdzie Konnekt zapisuje juz pobrane kontakty? Stary windows i chyba wszystkie ustawienia (wlacznie z danymi aplikacji) zbackupowalem, wiec moze w ten sposob da sie je odzyskac?
Olórin
28.01.2006 - 10:58
Możesz bezpiecznie skopiować cały katalog profilu Konnekta, tak jak i sam katalog z Konnektem. Tak na prawde K nie wymaga reinstalacji
Profil będzie w Dysk:\documents and settings\user\dane aplikacji\stamina\konnekt, ewentualnie w katalogu K czyli dysk:\program files\konnekt\profiles.
Albo w Konnekt/profiles/[Konto konnekta] albo w Documents And Settings/[Konto windowsowe]/Dane Aplikacji/stamina/konnekt/[Konto konnekta]
Edit: Olórin wyprzedziłeś mnie o chwile ;p
flasht
28.01.2006 - 12:06
Niby mam ten katalog... i w cachu sa te obrazki ktore kiedys wysylalem/dobieralem... ale jakos kontaktow mi nie przywraca... jaki to ma byc dokladnie plik?