Konnekta używam już grubo ponad 2 lata, wiec wkoncu postanowilem zabrac sie za stworzenie własnego stylu CSS do okna rozmowy. Co prawda nie wyszło może to 100% idealnie, ale to dopiero versja 1, która ulegnie znacznym zmianom, screen umieszczam ponizej i oczywiscie rowniez plik .css
Czekam na wszelkie komentarze
a tutaj wersja do pobrania
Kliknij, aby zobaczyć załącznik (NRGkonnekt_v1.rar)
pilchu87
2.02.2006 - 14:49
jakis nie za bardzo przyjemny dla oczu... i kojarzy mi sie z.. dosem
Styl może nie zachwyca, ale dobrze ktoś robi cokolwiek dla Konnekta, z biegiem czasu beda pewnie lepsze style tworzone przez nrg'a
od samego screena patrzałki bolą ; )
W Paincie robione ??
.... Żartuje ważne że tak jak powiedział któryś z przedmówców robisz coś na rzecz Konnekta.
keeveek
5.02.2006 - 09:14
jak pozmieniać wszędzie tła na czarne dla incoming , granatowe dla sending to jest to nawet w miare czytelne. i czcionki zmienić..
John Cooper
5.02.2006 - 10:18
Chyba najgorszy styl do okna rozmowy jaki widziałe, ale brawa dla autora za chęci.
Mam nadzieje że kolejny Twój styl będzie o niebo lepszy.
To jest poprostu przerobiony styl Hed Kandi - od razu widać
Nie podoba mi się, zostanę przy zahnPlastic.
kolega nrg chyba się zniechęcił, a miała się przecież pojawić poprawiona wersja tego stylu :D
no niestety data opublikowania stylu to 2.02.2006 i jest to również data ostatniej aktywności nrg
wystraszyliście go chyba na amen :P
mozna było wpisać pare pozytywnych komentarzy :)
Liczą się intencje... jak poprawisz v.2, to może i się przekonam... nie zrażaj się, tutaj większość jest nieżyczliwa i bez serca (np. ja
), ale nie ma co się obrażać, popraw i już <cukier>. ;]
StRuGi
24.06.2006 - 11:27
Ostatnio aktywny 2.02.2006 - 13:09
Hipoteza
24.06.2006 - 13:19
W sumie chyba trochę bezużyteczny, bo długo nie da się na to patrzeć. Ale jakby zmienić kolory na trochę łagodniejsze, przede wszystkim nie tak ostro kontrastujące ze sobą, to może, może... osobiscie w ogóle nie przepadam za stylami w podobnej konwencji, ale chyba ważne, żeby sam autor był zadowolony, nie? Tym bardziej, że wszelkie próby dopasowania okna rozmowy do własnej koncepcji uważam za zacne. Przecież nie można ciągle ściągać gotowców z neta. A jak ktoś kilka razy zrobi babola i efekt końcowy będzie wyglądał jako to to coś, z tym czymś, bez takiego czegoś, to tylko dobrze, bo będzie miał pole do popisu przy wprowadzaniu poprawek...
No chyba, że się obrazi na komentarze i zniknie z forum...
Poncio
24.06.2006 - 17:04
moze poprostu czasu nie ma??
albo faktycznie sie obrazil
jego sprawa