Z tego co wiem to miała być jakas pula "testowa" na rozmowy, a moje konto ma 0 - dobrze ze nie mam debetu
EDIT
A może dlatego ze nie wypełniłem ankiety, ale mail mi się jakośćdziwnie urywa:
KONNEKT-Actio - TEST
Strona domowa | Dowiedz się więcej | Pobierz paczkę i zacznij używać już dziś! | Zapytaj na forum! |
Witaj w teście usługi KONNEKT-Actio!
Test ten ma na celu sprawdzić jakość połączeń, oraz prostotę obsługi zarówno sieci Actio, jak i wtyczki KONNEKT-Actio. Prosimy więc o maksimum aktywności
Przy okazji przepraszamy za opóźnienie w wysyłce niniejszego emaila. Prawo Murphy'ego działa zawsze i ironicznie nie miało to nic wspólnego z testowaną usługą.
Załóż konto i pobierz paczkę
Uzyskałeś dostęp do serwisu KONNEKT-Actio pod adresem www.konnekt.info/actio.
Dostęp zabezpieczony jest hasłem:
Email / login: ***
Hasło: ***
Na stronie www.konnekt.info/actio załóż sobie konto, a następnie pobierz i zainstaluj wtyczkę. Jeżeli masz już Konnekta, pobierz tylko małą paczkę Actio i zainstaluj ją do tego samego katalogu co obecny Konnekt. Następnie uruchom program i ustaw dane swojego nowego konta.
Wypełn
Copyright ©2005 www.konnekt.info
Wiadomość generowana automatycznie, prosimy nie odpowiadać!
Strona domowa | Dowiedz się więcej | Pobierz paczkę i zacznij używać już dziś! | Zapytaj na forum! |
Witaj w teście usługi KONNEKT-Actio!
Test ten ma na celu sprawdzić jakość połączeń, oraz prostotę obsługi zarówno sieci Actio, jak i wtyczki KONNEKT-Actio. Prosimy więc o maksimum aktywności
Przy okazji przepraszamy za opóźnienie w wysyłce niniejszego emaila. Prawo Murphy'ego działa zawsze i ironicznie nie miało to nic wspólnego z testowaną usługą.
Załóż konto i pobierz paczkę
Uzyskałeś dostęp do serwisu KONNEKT-Actio pod adresem www.konnekt.info/actio.
Dostęp zabezpieczony jest hasłem:
Email / login: ***
Hasło: ***
Na stronie www.konnekt.info/actio załóż sobie konto, a następnie pobierz i zainstaluj wtyczkę. Jeżeli masz już Konnekta, pobierz tylko małą paczkę Actio i zainstaluj ją do tego samego katalogu co obecny Konnekt. Następnie uruchom program i ustaw dane swojego nowego konta.
Wypełn
Copyright ©2005 www.konnekt.info
Wiadomość generowana automatycznie, prosimy nie odpowiadać!