Od niedawna uzywam konnekta i wszystko elegancko dziala ale brakuje mi kilku rzeczy z gg (a moze jest ale nie umie
Przechodzac do sedna sprawy mam takie wtyczki jak KNotify, Zakładni i inne ale z tymi dwoma jest moje pytanie. W gg bylo cos takiego jak ktos napisal przychodzilo powiadomienie nad zegarkiem (Knotify) to gdy okno rozmowy bylo otwarte owe powiadomienie nie wyskakiwala. Dziala to gdy w oknie rozmowy jest jedna osoba jedna gdy mam 2 osoby (wtyczka Zakladki) sprawa sie komplikuje poniewaz za kazdym razem gdy jak rozmawiam z jedna a pisze druga to wyskakuje powiadominie nad zegarkiem chociaz okno mam otwarte. Jak zrobic tak kiedy mam dana osobe otwarta w oknie Knotify nie uruchamial sie.
Teraz druga propozycja mam okno rozmowy ktos napisal i pasek rozmowy miga raz, jak zrobic aby migal poki nie odierzemy danej wiadomosci, jezeli mamy dwa okna (w zakladkach) jezeli dwie osoby pisza i odbierzemy tylko jedna to aby pasek dalej migal.
I teraz propozycja do Knotify jak ustawic tak aby powiadomienie bylo na wierzchu, (w gg tak wlasnie jest), jest to praktyczna opcja poniewaz ogladalem film na pelnym ekranie i jak ktos napisal widzialem to i mogelm odpowiedziec jednak tutaj ktos napisze i nie mam zadnego powiadomienia poniewaz dzwiekow nie uzywam.
// http://www.konnekt.info/forum/index.php?showtopic=4421