Wkonnekcie przydał by sie taki podreczny notatnikdo ktorego mozemy wrzucac rozne informacje, od poprostu notatki. Nie wszystko przeciez da sie jakos dopasowac do konkretnej osoby i wpisac w własciwosciach kontaktu. Zreszta to co jest przy kazdej osobie to zamałe ma okienko i w ogole jakies takie nie poreczne.
Wysteuje z tym bo ja np zawsze mam na pulpicie jeden plik notatnika gdzie to wrzucam fajne teksty, loga z wazniejsych rozmow, loginy do roznych portali, nieraz linki ktore zadko uzywam i nichce by mizasmiecały ulubione. W razie formatu ten plik wrzucam na dyskietke i wszystkigit :] tylko ze to ma jedna wade taka ze kazdy moze mi tam zajrzec a nei uzywam worda i ne hasłuje plikow bo word sie dlamnie za długo wąłcza i nie jest az tak potrzebny do takich smieci.
Podobne totatniki jak mi chodzi sa np w nakładce na IE MyIE2 lub np w klijecie jabbera jajc
Olórin
13.05.2003 - 10:01
jest taki program nazywa się fryderyk i do każdego okna mozna cos dopisać obok przycisków zamnij i minimalizuj jest jeszcze jeden do "odwrócenia okna" na drugą stronę gdzie jest notatnik
chociaz stosowna wtyczka była by lepsza
a może wysyłać klanem wiadomości do siebie(bedą w histori
)
QUOTE(Olórin)
jest taki program nazywa się fryderyk...) chociaz stosowna wtyczka była by lepsza
Znam program fryderyk no ale po co używać oddzielnego programu skoro można napisać stosowną wtyczkę
joystick
13.05.2003 - 10:37
... ale po co uz˙ywac´ oddzielnego programu skoro moz˙na napisac´ stosowna˛ wtyczke˛
hehe. usmia?em si´ setnie. Kto? ju˝ "proponowa?" aby Konnekt robi? za system operacyjny
QUOTE(joystick)
... ale po co uz˙ywac´ oddzielnego programu skoro moz˙na napisac´ stosowna˛ wtyczke˛
hehe. usmia?em si´ setnie. Kto? ju˝ "proponowa?" aby Konnekt robi? za system operacyjny
Jej to moze mi powiesz ze forum na gg3d tez moze robic jako system operacyjny??? Tam nei dosc ze w profilu masz taki podreczny notatnmik na swoje notatki i uwagi ktore zdobyles po przegladnieciu forum to jeszcze masz bloga
:P:P:P
joystick
13.05.2003 - 10:50
Jej to moze mi powiesz ze forum ...
Flind nie zrozum mnie ˝le. Nie smieszy mnie Twoja propozycja tylko retoryka kolegi Puma
vojtek
13.05.2003 - 13:57
Ja tez jestem za notatnikiem w Konnekcie
Przydaloby sie takie cos, wtedy moglbym wyrzucic Stickies
(http://www.webinside.pl/download/index.php?file=90)