A co to to jest na tym zdjeciu? Sorry ale tam prawie nic nie widac ;D
JabGSM
8.02.2006 - 15:19
Na zdjęciu jest postać mężczyzny, i nie wiem czemu nie wiesz co tam jest... mimo ze zdjęcie jest ciekawie zrobione i jest dużo szczegułów sylwetke faceta dość wyraźnie widać
piotr.ek
8.02.2006 - 15:24
Na miniaturce wyglada, jak Rob Zombie
Kochajacy inaczej tez sie pewnie uciesza, wiec nie tylko 'for woman'
atol
8.02.2006 - 15:34
jak zrobie z Davidem Hasselhofem to dopiewro bedzie szał
zimaq
8.02.2006 - 15:36
Mi to Piaska przypomina, nie wiem czemu A co do samego stylu - zero rozróżniania miedzy wiadomością wysłaną a odebraną... Chociaż kolor nicka mógłby być inny
.misiek
8.02.2006 - 16:34
Do skrina chociaż być "urzywał" ortografi
A rozróżniamy chyba po pochyłości czcionki @zimaq
Dzasta
8.02.2006 - 17:46
JabGSM jestes super. Na Ciebie mozna liczyć. Ale mogłbyś zrobic mi mała poprawke i zamiast tego czarnego tła w oknie rozmów zrobić np: białe I zeby teskt moj i innej osoby był pisany na czarny kolor . I jeszcze raz BardzOOoo Ci dziękuje :*
keeveek
8.02.2006 - 17:50
no i marzenie niezaspokojonej kobiałki zostało spełnione. :] a ja chce Eltona Johna! :mgreen:
Dzasta
8.02.2006 - 17:54
hehe, no prawie zostało zaspokojone . Ale najbardziej ciesze się że JabGSM postarał mi się pomóc .
Znowu proszę - wszelkie modyfikacje zamieszczajcie w PIERWSZYM poście, w ostatnim tylko o nich poinformujcie. Jeżeli ktoś za kilka miesięcy będzie szukał jakiegoś fajnego stylu - nie będzie przecież czytał każdego tematu od deski do deski - zobaczy screena w pierwszym poście i przejdzie do kolejnego tematu.
dagisa
8.02.2006 - 22:27
JabGSM, możesz mi powiedzieć co to za styl XP i skąd go wziąłeś? Z góry thx