Widze ze chyba zrobil sie balagan, wiec upozadkuje:
1. Z poczatku miala byc to mala prowokacja, bo jak widze gdy n-ty z rzedu czlek odrzuca moj ulubiony komunikator to ...ehh... to chcialem pokazac ogolna opinie "szarego" urzytkownika na tym forum, to co ludzie do mnie pisza po zetknieciu sie z K (polecam komu sie da), tutaj tego nie napisza a ze i mi na emotach (jestem wzrokowcem) zalezy to se pomyslalem ze sie podziele ta opinia
2. Rozumiem do czego jest k.bot, co "moglby robic", ale to tylko dlatego ze sam liznelem troche programowania ale z tej strony/forum to mozna odnisc wrazenie ze k.bot "robi duzo, zaraz bede mial super komunikator, bo on jest super, bo jest" a te wylanczanie i "czesc" za "czesc" to byly przyklady z tego watku
3. Ktos tu napisal ze dla mnie K jest ******* i ******* i dlatego jestem *******, to niech przeczyta co napisalem i niech jeszcze raz pomysli bo chyba ma z tym problem, napisalem ze ludzie ktorym brakuje emot w K mowili mi o nim *******, dla mnie K jest najlepszym komunikatorem przez to ze jest w 100% konfigurowalny i dziala w oparciu o wtyczki, extra program ale K.bot - za duzo sie o tym gada a za malo konkretow, potem sie robia takie watki
4. Skoro ktos kto nie lubi K to ********* to tylko swiadczy o tolerancji czlowieka, wiecie jeden lubi coca cole a drugi pepsi, jego sprawa
ok koniec, przepraszam jesli kogos urazilem, ale wiele osob tez za szybko polecialo na mnie, jesli tak sie traktuje czleka "z zewnetrz" na tym forum co chcial wyrazic swoja opinie to to jest malo tolerancyjny komunikator i jego forum.