KoSiarzPL
9.03.2006 - 12:36
Mam sobie przycisk na toolbarze w oknie rozomy. W jednym oknie mogę go ukryć a w drugim pokazać i jest ok. Zmiany te są zapamiętywane. Tylko dlaczego jeśli zmienię tekst na jednym z tych przycisków zimenia sie na pozostałych?
Zmienia się na wszystkich, czy na nowo otwieranych? Jak zmieniasz tekst przycisku musisz w ACTN_CREATE ustawiać zawsze początkowy
KoSiarzPL
10.03.2006 - 14:25
Zmienia się we wszystkich otwartych. Więc jak to jest, akurat ten atrybut nie jest zapamiętywany?
Nie rozumiem czemu w ACTN_CREATE musze ustawiac poczatkowy, zmieniana jest domyślna wartość? I tak to mi nie jest potrzebne tylko ppytam z ciekawości.
Zmieniana jest wartość domyślna... Ale nie powinno się we wszystkich zmieniać... Przynajmniej teoretycznie
KoSiarzPL
10.03.2006 - 16:13
Ok dzisiaj miałem troche czasu wieć przeanalizowałem to dokłądniej.
Osobiście miałęm włączone przedtem opcje listy: [x]lista []opis []strzalki.
Teraz potestowałęm z kązdą możliwością i okazało się że opis zostaje ten sam tylko dymek się wszędzie zmienia.
Więc problem jest taki iż dymek przestaje w tym momęcie być potrzebny bo wskazuje inne dane niż opis. A jeśli nie mamy w ogóle opisu to dymek nas źle informuje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.