QUOTE(case)
heh widze, ze Cie to bardzo zaintrygowalo - i nie rozumiesz nadal, ze chodzi mi o to, iz nie mam zamiaru wylaczac steriwnikow, bo podwojny klik na srodkowym przycisku jest dla mnie przydatny :?
QUOTE(case)
ale pomysl cRoMo, ze do tego przycisku moze byc przypozadkowana jakas funkcja przez sterownik myszki [np. u mnie podwojny klik] i nie wiem jak wtedy zdaloby to egzamin...
QUOTE(case)
i caly czas probuje powiedziec, ze w takim wypadku DUPA ZBITA :evil: :evil:
Zdawalo mi sie, ze szukales odpowiedzi na "jak zdaloby to egzamin" (z dodatkowymi ustawieniami w sterach), a nie, ze chciales powiedziec tylko "dupa zbita". Ze "dupa zbita" to ja wiem, dokladnie
to samo moga przeciez powiedziec uzytkownicy dwuprzyciskowych myszy!!! Wy macie wybor, oni nie. Jesli nie masz zamiaru wylaczac sterownikow ani zmieniach w nich funkcji, to pogodz sie z tym, ze nie skorzystasz z obslugi trzeciego przycisku w Konnekcie. Coz wiecej dodawac?
PS. Poki co jeszcze sie hao nie wypowiedzial w tym watku, czyzby nie mial zamiaru dodac obslugi trzeciego przycisku?
PS2. Mam wrazenie, ze jedynym Waszym problemem jest to, ze nie bedziecie mogli korzystac z obu funkcji naraz. Ale to Wasz osobisty problem i wyobor, nie ma sie co nad nim rozwodzic tutaj na Forum.
QUOTE(Sandmman)
Sytuacja taka jest wg mnie malo interesujaca :/
Podobnie nieciekawa sytuacje maja uzytkownicy Win98, ktorzy nie moga miec "pieknego i kolorowego" Konnekta, tak jak w WinXP....