Mam pomysł dotyczący dopasowania określonych emotikon do tekstu. Chodzi mi dokładnie o ty by było możliwe podłożenie emoty do określonego wyrazu w tekście bez stosowania tagów (z nimi też). Najważniejsze by odbywało się w bardzo prosty sposób np. zaznaczenie kawałku tekstu i wybór emoty z dostępnej listy, które są zainstalowane. Rozwiać można by było tym samym problem pustych "linków" np. wyświetlenie napisu <radocha> zamiast oczekiwanej przez nadawcę emoty. To narazie wszystko czekam na komentarze. Jeśli jest to mozliwe do zrealizowania, nie tylko ja byłbym wdzięczny.
Olórin
27.03.2006 - 20:00
Oczywiście że jest, wystarcz stworzyć odpowiedni emotset.
keeveek
27.03.2006 - 20:23
ale kto by tego używał.. już sobie wyobrażam ogromne liczby obrazków zamiast tekstu :confused:
Chodzi mi jedynie o własne ustawienia..bez rozsyłania tych obrazków po ludzuiach...niektórzy tak lubią...i rzeby to było od ręki...bez grzebania..
w sumie każdy moze troszkę czasu na to poświecić ale zależy mi na wygodnym stosowaniiu
riddle
28.03.2006 - 03:26
Nie rozumiem zamierzenia… albo jest tak proste że jak pisze olorin - dorób sobie emotset z ("<radocha>"),"radocha.gif" etc…
Chodzi mi jedynie by "to wszystko" odbywało się z poziomu okna rozmowy, bo śą zbyt częste problemy z dzałającym formatowaniem...hmmm...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.