Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy konnekt to potrafi?
Konnekt | Forum > Informacje > Komunikator Konnekt
Alanek
Witam wszystkich! Właśnie zamierzam się przesiąść ze spika na konnekta i mam w związku z tym parę pytań.
Czy za pomocą konnektu mogę przesyłać pliki do/od użytkownika gadugadu? Czy mogę nawiązać połączenie głosowe z użytkownikiem gadugadu? Czy konnekt obsługuje rozmowy wideo? I analogiczne pytania co do użytkownika spika smile.gif

I czy jest konnekt na linuksa? Bo myślę, że na tym rynku jest pewna dziura, którą konnekt mógł by załatać i zrobić furorę na linuksach wink.gif

Aha i czy jest wtyczna do konnekta, dzięki które można by się połączyć z siecią skype? Bo na komunikator Stefan jest taka wtyczka.
GuZiK
Czy za pomocą konnektu mogę przesyłać pliki do/od użytkownika gadugadu?

tak
Czy mogę nawiązać połączenie głosowe z użytkownikiem gadugadu?

Nie, ale mozna przez Actio chyba.
Czy konnekt obsługuje rozmowy wideo?

nie
czy jest konnekt na linuksa?

nie
czy jest wtyczna do konnekta, dzięki które można by się połączyć z siecią skype?

nie, ale chyba jest w trakcie robienia smile.gif.
Sija
Witam! Wlasnie zamierzam zamknac ten temat, w zw. z tym, ze Alanek nie potrafi korzystac z wyszukiwarki.

dziekuje.

GuZiK: kto Ci powiedzial, ze wtyczka do Skype'a jest w trakcie robienia ?!
raczej wielokrotnie na tym forum byla juz wyjasniona: zasada dzialania tego typu wtyczek, a takze to, ze nikt nie bedzie zabieral sie za tworzenie takowej, wiec skad te informacje ?!

oprocz tego Konnekta mozna odpalic na Linuxie za pomoca Wine.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.