Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak sprawdzić ukrytego za pomoca ping
Konnekt | Forum > Informacje > Komunikator Konnekt
izunia170
Jak sprawdzić czy ktos jest ukryty ? mam ip ale nie wiem co to ping?
arct!c
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ping

I nie sprawdzisz czy osoba jest ukryta, tylko czy ma włączony komputer ze sprawnym netem wink.gif
Aule
... zakładajac, że ma zewnętrzne ip.
lhs
... i że nie potrafi firewalla skonfigurować.
arct!c
W skrócie, najlepiej użyć dosyć dawno opatentowanego na tym forum sposobu: zadzwoń i się zapytaj czy jest ukryty czy nie wink.gif © by lhs (treść inna, ale przekaz ten sam wink.gif)
lhs
Znowu przekręcasz tongue.gif - oryginalna forma: "Zadzwoń TELEFONEM. Stacjonarnym lub komórkowym." smile.gif

http://www.konnekt.info/forum/index.php?s=&showtopic=5673&view=findpost&p=50903
izunia170
QUOTE(arct!c @ 22.04.2006 - 13:55) *

W skrócie, najlepiej użyć dosyć dawno opatentowanego na tym forum sposobu: zadzwoń i się zapytaj czy jest ukryty czy nie wink.gif © by lhs (treść inna, ale przekaz ten sam wink.gif)

a jak ktos jest zagranica z laptopem to czy ip moze mu sie zmienic ?

QUOTE(izunia170 @ 22.04.2006 - 14:06) *

Ale ten ukryty to lipa smile.gif bo czasem kogos nie ma a wykazuje ze jest na ukrytym , a siedzi u mnie a jego komp jest wylaczony wacko.gif

QUOTE(izunia170 @ 22.04.2006 - 14:08) *

Ale ten ukryty to lipa smile.gif bo czasem kogos nie ma a wykazuje ze jest na ukrytym , a siedzi u mnie a jego komp jest wylaczony wacko.gif

a czy mozliwe jest ze jesli ktos ma zainstalowane gg i na nim jest dwoch uzytkownikow to jak jeden bedzie dostepny to ten drugi niewidoczny ? A zadzwonic nie moge bo to delikatna sprawa wub.gif i ......
arct!c
QUOTE(lhs @ 22.04.2006 - 14:04) *

Znowu przekręcasz tongue.gif - oryginalna forma: "Zadzwoń TELEFONEM. Stacjonarnym lub komórkowym." smile.gif

Zapamiętane i zapisane smile.gif
Akira
QUOTE(lhs @ 22.04.2006 - 14:04) *

Albo nieodchodząc od kompa zadzwonić przez Actio wink.gif
izunia170
QUOTE(Akira @ 22.04.2006 - 19:42) *

o........ i taka rozmowa z facetami ............ kobieta kobiete zrozumie ale facet juz nie laugh.gif .
A tak poważnie jak dam wybrana osobe zeby ukrywalo mi przed nia moj status to moze ona mnie za pomoca gg test albo konekta miec jako "?" . wub.gif

A możliwe jest żeby ktos byl 24 na dobe na kompie ? Mam kogoś na ukrytym poczym po 6 h gasnie a jak zmienie swoj status z dostepnego na niedostepny to znowu ta sama osoba jest na ukrytym tzn. ma taki znak"?". Nie dziwiło by mnie to ale mam tak tylko z jedna osoba tak ? A przecież kazdy wylacza kiedys komp. i wiem ze tak jest z tymze to wyglada jakby moj konnekt uwzial sie na ta osobe i twierdzil ze zawsze jest "?" . Bez wzgledu czy to 4 rano itp. (wiem wiem zaraz powiecie ze pewnie filmy, muze ściaga i komp. pracuje ale filmow nie sciaga bo nie ma stalego dostepu do neta)

wub.gif

QUOTE(hash @ 22.04.2006 - 16:45) *

ot/ Wiosenno-letni nalot jeleni /ot

Jeleni nie............ a może blondynek ......................... tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif wub.gif

QUOTE(Akira @ 22.04.2006 - 19:42) *

a jak nie znam tel. kom. i stacjonarnego i tylko jest mozliwosc gadania na gg albo e-mail ????????????????To co cwaniaki tongue.gif , a sie chce wiedziec to i owo kiedy ktos korzysta z neta i np. ŚMIE NIE ROZMAWIAC Z NAMI i udaje "?" wub.gif

nie znam nr ??????????????
wiec co mam zrobic???????????????
a chce wiedziec????????????
a tak wogole to na ile mozna wierzyc temu konnektowi ze ktos naprawde sie ukrywa i mamy naprawde "?" ?????????????
Bo dziś bawilam sie z kolezanka i ona dawala sie na ukryty to ja mialam "?" a jak ja dalam sie na niedostepny i potem wlaczylam znowu to juz jej nie mialam na "?" a byla . A jedna osobe poprostu mam caly czas na "?" o co tu chodzi moze mi ktos wytlumaczy ??????????????? Bo glupieje jak spr. innych to jak sie ukrywaja to mam ich "?" ale po wylogowaniu i ponownym powrocie moim to znika mi ich "?" a sam dalej na ukrytym , a ta jedna osobe mam caly czas "?" czy wylacze i wlacze ponownie a jak pisze to cisza wiec jej raczej nie ma ( na pewno ). rolleyes.gif wub.gif
lhs
Znak ? nie oznacza, że dana osoba się ukrywa.
I spróbuj zapamiętać: o wykrywaniu ukrytych po prostu zapomnij.
KoSiarzPL
Podajcie jeszcze link do strony w faq, który wyjaśni tej osobie co znaczy "?" przy nicku osoby. W skrócie informuje nas że ten użytkownik nie dawno był aktywny (zmienił status).
Lukas77
A ja Ci pomogę bez łamania prawa :-) Wyślij z konnekta tej osobie obrazek i jeśli dostaniesz potwierdzenie dostarczenia to oznacza że jest ukryty tongue.gif
.misiek
@Lucas77 a ggimage współpracuje z gg7.1 ? czy ja czegoś nie wiem ?

@ izunia170, masz jakąś manię nadużywania znaczków typu "??" ?.
A jak nie masz nr tel, to zawsze możesz się przejść do kogoś do domu tongue.gif

lekka sugestia że to się nadaje do kosza jest na miejscu?
Akira
A po co Ci wiedzieć jak ktoś jest na niewidocznym? Widocznie ma powód żeby na nim był więc daj sobie spokój
Olórin
Ten temat omawiany był googol razy, kończymy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.