QUOTE(Akira @ 22.04.2006 - 19:42)
Albo nieodchodząc od kompa zadzwonić przez Actio
o........ i taka rozmowa z facetami ............ kobieta kobiete zrozumie ale facet juz nie
.
A tak poważnie jak dam wybrana osobe zeby ukrywalo mi przed nia moj status to moze ona mnie za pomoca gg test albo konekta miec jako "?" .
QUOTE(arct!c @ 22.04.2006 - 13:55)
W skrócie, najlepiej użyć dosyć dawno opatentowanego na tym forum sposobu: zadzwoń i się zapytaj czy jest ukryty czy nie
© by
lhs (treść inna, ale przekaz ten sam
)
A możliwe jest żeby ktos byl 24 na dobe na kompie ? Mam kogoś na ukrytym poczym po 6 h gasnie a jak zmienie swoj status z dostepnego na niedostepny to znowu ta sama osoba jest na ukrytym tzn. ma taki znak"?". Nie dziwiło by mnie to ale mam tak tylko z jedna osoba tak ? A przecież kazdy wylacza kiedys komp. i wiem ze tak jest z tymze to wyglada jakby moj konnekt uwzial sie na ta osobe i twierdzil ze zawsze jest "?" . Bez wzgledu czy to 4 rano itp. (wiem wiem zaraz powiecie ze pewnie filmy, muze ściaga i komp. pracuje ale filmow nie sciaga bo nie ma stalego dostepu do neta)
QUOTE(hash @ 22.04.2006 - 16:45)
ot/ Wiosenno-letni nalot jeleni /ot
Jeleni nie............ a może blondynek .........................
QUOTE(Akira @ 22.04.2006 - 19:42)
Albo nieodchodząc od kompa zadzwonić przez Actio
a jak nie znam tel. kom. i stacjonarnego i tylko jest mozliwosc gadania na gg albo e-mail ????????????????To co cwaniaki
, a sie chce wiedziec to i owo kiedy ktos korzysta z neta i np. ŚMIE NIE ROZMAWIAC Z NAMI i udaje "?"
QUOTE(arct!c @ 22.04.2006 - 13:55)
W skrócie, najlepiej użyć dosyć dawno opatentowanego na tym forum sposobu: zadzwoń i się zapytaj czy jest ukryty czy nie
© by
lhs (treść inna, ale przekaz ten sam
)
nie znam nr ??????????????
wiec co mam zrobic???????????????
a chce wiedziec????????????
a tak wogole to na ile mozna wierzyc temu konnektowi ze ktos naprawde sie ukrywa i mamy naprawde "?" ?????????????
Bo dziś bawilam sie z kolezanka i ona dawala sie na ukryty to ja mialam "?" a jak ja dalam sie na niedostepny i potem wlaczylam znowu to juz jej nie mialam na "?" a byla . A jedna osobe poprostu mam caly czas na "?" o co tu chodzi moze mi ktos wytlumaczy ??????????????? Bo glupieje jak spr. innych to jak sie ukrywaja to mam ich "?" ale po wylogowaniu i ponownym powrocie moim to znika mi ich "?" a sam dalej na ukrytym , a ta jedna osobe mam caly czas "?" czy wylacze i wlacze ponownie a jak pisze to cisza wiec jej raczej nie ma ( na pewno ).