Przed przeinstalowaniem konnekta w "Historia -> Rozmowy" - zapisywaly mi sie na biezaco zmiany statusow i cale opisy osob z ktorymi rozmawialem ( opisy te byly umieszczane tak jak w oknie rozmowy - tz pomiedzy sama rozmowa ) - bardzo przydatna i fajna sprawa .
Po przeinstalowaniu konnekta w "historii -> Rozmow" zapisuja mi sie tylko same rozmowy, a opisy laduja zapisywane do oddzielnego folderu "Historia -> opisy " - dzialanie kStatusLog
Oczywistym jest fakt ze zmiany tych statusow zapisywaly sie tylko wtedy w "Historia - > Rozmowy " gdy okno rozmowy bylo otwarte z dana osoba , no i oczywiscie byla zaznaczona opcja informowania w oknie rozmowy o zmianie ( statusu / opisu ) .
Teraz wyglada na to ze zawartosc okna rozmowy jest filtrowana przy zapisywaniu do historiii, teksty dotyczace rozmowy sa kierowane do "historia -> Rozmowy" ,natomiast opisy do "Historia - > opisy "
Czy ktos mi moze powiedziec w jaki sposob moge przywrocic pierwotny stan ( probowalem kStatusLog ale on nie posiada takich opcji, wylaczenie tej wtyczki tez nie pomoglo ) . Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedzi.