W Moim temacie ze stylami pojawiły się głosy o stylu ala papier toaletowy. Tak więc po zrobieniu 3 zdjęć i po kiiiiiiilku minutach powstało to oto coś: Nie wiem czy to się komuś przyda, ale niech tam będzie
Buahahaha. Genialne. Nieporęczne, ale rewelacyjne. Brawo
zhvir
10.05.2006 - 22:23
mmmm.... jaki mięciutki papier sama przyjemność :>
a tak serio to lepiej by wyglądało gdyby tekst zaczynał się troche niżej tam gdzie papier już zwisa
bulanh
11.05.2006 - 07:24
A czy przypadkiem nie jest to ręcznik papierowy? Srajtaśmy są przeważnie trochę węższe.
dulek000
11.05.2006 - 07:37
Teraz możemy żałować, że kNotify wysuwa się z dołu, a nie z prawej.
-=Radzik=-
11.05.2006 - 07:41
bulanh to srajtasma, ale powiadomienie musi się rozciągać więc tak to wygląda. Gdybym zrobił bardziej proporcjonalne to rolka by była na połowe pulpitu mojego [:
Livio
11.06.2006 - 12:01
Zabawne . Jajcarzom się przyda.
Co do proporcji: jeśłi po dłuższym przyglądaniu nie widzisz dziwacznego kształtu rozszerzonej rolki skontaktuj się z lekarzem lub farmaceutą .
Hipoteza
2.07.2006 - 15:54
Bo to srajtaśma dla gigantów, dlatego taka szeroka rolka A tak serio, to uważam świetna, aż szkoda, że tak późno znalazłam, ale nie ma tego złego Na pewno chociaż przez jakiś czas u mnie pohula
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.