jak zmienic poczatkowy splash screen ??????!!!!!!!!! help
Arlathan
19.06.2003 - 15:10
powstaje pytanie.. kiedy... ale po co?
przecież ten jest ładny
ResHackerem:
1. File -> Open... plik ui.dll
2. Actions -> Replace Bitmap...
3. Klikasz 'Open file with new bitmap...'
4. Wybierasz plik w formacie BMP 300x200px jako nowy splash.
5. Klikasz 'Replace'
6. File -> Save.
Nie zapomnij zrobić backupu ui.dll w razie jakby coś poszło źle.
QUOTE(torn)
ResHackerem:
1. File -> Open... plik ui.dll
2. Actions -> Replace Bitmap...
3. Klikasz 'Open file with new bitmap...'
4. Wybierasz plik w formacie BMP 300x200px jako nowy splash.
5. Klikasz 'Replace'
6. File -> Save.
Nie zapomnij zrobić backupu ui.dll w razie jakby coś poszło źle.
ok dzieki wielkie
O ile dobrze pamiętam rozmiar bitmapy jest nieistotny...
ferrarius
20.06.2003 - 19:54
Tylko po co to zmieniac. Przeciez jest ladny
ja wlasnie sie dziwie dlaczego staminiacy sami podali mu sposob
splash to badz co badz ich robota i... no ja bym nie byl zachwycony, jakby ktos zmienil cos takiego w moim progu...
Olórin
20.06.2003 - 20:00
jest ładny ale ja i tak mam go wyłączonego
Olórin
20.06.2003 - 20:31
QUOTE(shw)
ja wlasnie sie dziwie dlaczego staminiacy sami podali mu sposob
splash to badz co badz ich robota i... no ja bym nie byl zachwycony, jakby ktos zmienil cos takiego w moim progu...
IMHO i tak napis "Stamina" i "Konnekt" oraz loga są na każdym miejscu w programie to jedna "sztuka" w tą czy w tą nierobi różnicy
tomyy: podziel się z nami swoim nowym splash screenem może torn'owi i hao się spodoba
a tutaj go znajdziecie
www.tomyy.alberciki.one.pl
QUOTE(tomyy)
a tutaj go znajdziecie
www.tomyy.alberciki.one.pl
aha no i pracuje nad kolejnym
Olórin
24.06.2003 - 12:20
na samej górze w dziale linki->komunikatory dał link do G***-G*** a do konnekta zdrajca niedał...............
heh ukamienowac nieszczesnika!@! :wink:
:arrow: a splesz quite, quite :wink:
Hmm, chyba niedawno odkryłeś że istnieje coś takiego jak PhotoShop... Generalnie splash mi się nie podoba... jest taki... taki... beznadziejny?
QUOTE(torn)
Hmm, chyba niedawno odkryłeś że istnieje coś takiego jak PhotoShop... Generalnie splash mi się nie podoba... jest taki... taki... beznadziejny?
hehe no znalem alenie uzywalem
, a co dlinka juz sie robia poprawki !!! Olórin - sorx
Ludwik
24.06.2003 - 13:09
Jasne, że splash nie jest taki profesjonalny jak splash Torna - Torn jest profesjonalista i nie ma co z nim porównywać. Ale jest... sympatyczny (splash, nie Torn. Chociaż Torn własciwie też)
QUOTE(Ludwik)
Jasne, że splash nie jest taki profesjonalny jak splash Torna - Torn jest profesjonalista i nie ma co z nim porównywać. Ale jest... sympatyczny (splash, nie Torn. Chociaż Torn własciwie też)
zgadzam sie z przedmowca
... i dzieki za pozytywna ocene splasha ....... te nie pozytywne tez z usmiechem przyjmuje jol
a moze niech sie gola laska pokazuje zamiast splash screen??? za kazdym razem inna? =O)
nie lubie takich wodotryskow... na co ten splash screen caly... tylko sie wlacza dlugo... hehe =O)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.