Arlathan
23.06.2003 - 20:16
kilka razy mi sie zdarzylo, ze uruchomilem Konnekta, i siedzi sobie uruchomiony jakis czas, nie prowadze rozmow. a w pewnym momencie wyskakuje mi kilka okienek z rozmowami, ktorych nie odebralem bo mialem go wylaczonego...
mozna temu zaradzic ze strony uzytkownika?
ty sie ciesz że do ciebie w ogóle dochodzą... u mnie jak włączam konnekta to wyskakuje błąd...
Arlathan
24.06.2003 - 15:59
gdybys go opisał, to bysmy ci pomogli
heh... za dużo nie pamiętam... ale wiem, że wyskoczyło tamto okno w które trzeba wpisać co się zrobiło, że taki błąd wywaliło...
Matzec
25.06.2003 - 11:23
Skasuj lub zmień nazwę kbot.dll, powinno pomóc.
mam zmienić nazwe pliku który jest wtyką??
Arlathan
25.06.2003 - 17:45
Matzec
25.06.2003 - 22:12
Tak, tu chodzi o wyłączenie K.Bota. Możliwe, że jak raz uruchomisz Konnekta bez Bota, a potem znów go (Bota) włączysz, to wszystko będzie działało. Ja tak miałem.
clisthert
26.06.2003 - 06:58
zaraz kbot.dll tak ale jak włacze Konnekta do nie dostaje informacji podczas których konnekt by wyłaczonych a znie mam takiej wtyczki?? sorry ale moze cos przeoczyłem ??? bo go nie mam wiec tłumaczyło by tto czemy nie dostaje...
And co teraz sie spytam ??
U mnie rowniez czesto sie zdarza, ze podczas normalnej pracy z Konnektem polaczonym z GG od dluzszego czasu nagle dostaje jakies wiadomosci z wczoraj badz kilku godzin wczesniej. Wydawalo mi sie, ze to wina serwerow GG, ale nie wpadlem, ze moze przyczyna jest K.Bot
Matzec
26.06.2003 - 09:39
Sorry za bałagan, ale ja odpowiadałem gilkowi.
Arlathan
26.06.2003 - 09:57
piszecie ze rozwiązaniem moze byc wylaczenia kbota, tylko kwestia jest taka ze ja go nie uzywam w ogóle..
Ludwik
26.06.2003 - 10:39
Moi znajomi ze zwykłego gg skarża się na dokładnie to samo. Więc to na 100% wina serwerów gg.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.