crazybiker
22.05.2006 - 02:55
Gdzie moge znalezc w katalogu konnekta wlasne opisy/statusy azeby moc je zapisywac tudziez zrobic backup? Pzdr.
jiobel.
22.05.2006 - 08:22
a ja mma pytanie takze co do statusu jak zrobic takcie cos jak na GG czyli wpisujesz na gg status recznie i dajesz niedostepny i wylaczasz gg , a jak wyglada kwesita w konekt? jak cos takiego zrobic ?
Lwiczek
28.05.2006 - 00:39
Hmm... ja tam po wyłączeniu konnekta mam zawsze status taki jak ostatnio ustawiony... ergo - nie trzeba dawać się ręcznie na niedostępny...
bo w menu jest opcja ktora wylaczylem a mianowicie cos takiego ze przy zmiania statusu opis znika czyli tak jak ma byc , standardowo to jest wyłączone , trzeba recznie zmienic no ale chcialbym zostawic opis na niedostepnym statusie jak to zrobic ?
// Cytat wyciąłem - prosimy nie cytować całego ostatniego posta w temacie.
mi opisy zawsze na niedostępnym zostają i nawet nie wiem gdzie jest opcja zeby nie zostawały :>
Lwiczek
28.05.2006 - 10:22
Szczerze, tez nie rzucila mi sie w oczy takowa opcja...
Podejrzewam, że:
Ustawienia > Użytkownik > Opisy statusów[x] Czyść opis ręczny po zmianie statusuale też w sumie nie wiem
no więc pierwszą radą jest odznaczyć tę opcję -> Czyść opis ręczny po zmianie statusu
druga rada jest taka żeby jak najszybciej odzwyczaić się od dziwactw gadu-gadu bo to że coś w nim jest zrobione tak jak jest nie znaczy że jest to najlepsze rozwiązanie...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.