gutek8654
7.06.2006 - 19:55
od niedawna jestem uzytkownikiem konnekta i naprawde jestem zadowolony:)
jedyne co mnie razi to to, ze nie mam ikony z lista emot'ow w oknie romow:/ w sumie przydaloby sie to bo wlejanie obrazkow z listy (cigle przeszukiwanie ,wybieranie odpowidniego folderu, jebca mozna odstac) nie jest opcja zbyt przyjemna. czy jest moze jakas wtyczka, czy moze jakas specjalna konfiguracja, ktrora pozwala ten blad usunac.
z gory dziekuje
pozdrawiam
1. problem był często opisywany na forum więc nie ma potrzeby zakłądac nowego tematu tylko poszukać
2. win 98 to już przeżytek i jeśli do tej pory okno emot nie działało pod tym systemem to pewnie już nie bedzie działać (chyba że np. Kosiarz coś tam pichci po cichu
)
3. zamiast grzebać po folderach naucz sie paru skrótów do emot to nie jest trudne <lol> <cmok> <prysznic> <dresik> itp
gutek8654
7.06.2006 - 20:57
1. no jakos nie znalazlem tego tematu:/ jezeli wiesz gdzie szukac to prosilbym o jakis link:)
2. win 98 to wcale nie przyzytek, choc wiekszosc ludzi tak uwaza, miom zdaniem jest to najlepszy system (zaraz po slackware:D:D)
3. paru alez i owsze ale nie okolo 200:|
gutek8654
7.06.2006 - 21:36
ale to mi niewiele wyjasnilo:/ dlaczego niby to ma dzialac pod wszystkimi systemami oprocz 98:| nie kojaze:/
pewnie dlatego że juz jest taki urok wtyczki kIEview która obsługuje menu emotikonek... więcej poczytaj w temacie tej wtyczki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.