Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stealth Soutyss
Konnekt | Forum > Dodatki > Wasz Konnekt
Soutyss
Nie jest to nic nadzwyczajnego, ale jakoś to wygląda. Wrzuciłem cały pulpit, bo się ładnie komponuje wszystko razem.
Oto to tak wygląda :]

http://img19.imageshack.us/my.php?image=beztytu322u3ap.jpg

Co do szczegółów:
1. Czcionka na liście kontaktów - Regularna 8 Century Gothic w kolorze #00FF00
2. Zaznaczenie - tak samo jak powyżej z tą różnicą, że mamy czcionkę pogrubioną o kolorze #F8AC47. Wszystko na czarnym tle
3. Opis - Regularne 7 Century Gothic #AEE1FF. Tło #EEEEEE
4. TIP - Regularne 7 Tahoma #FFFFFF; tło #4E4E4E
5. Ikony - s.a0x_09k
6. CSS - Laguna Azzurro Trasparente z podmienioną tapetą. Autor tego stylu (zhvir - thx) opisywał jak sobie ładnie poprzycinać tapetkę coby wyszło :]
7. Notify - beacon. Standardowy :]
8. Emotów używam starych dość - Universal Emoticons dla KOnnekta/Gadu+ 2.8
9. Dźwięki z HL2. Dysketne i pasują.
10. Okna - Styl zaciągnąłem z Devianta - http://www.deviantart.com/view/30917124/ tylko jeszcze muszę sobie ikonki dostawić tongue.gif A właśnie - może ktoś z Was wie w jaki programik muszę się zaopatrzyć coby wczytać schemat z rozszerzeniem .tip?

Miałem kiedyś jeszcze Samurize'a, ale sie pozbyłem - niekorzystałem zbyt często i za bardzo. Było fajnie na początku, ale potem zaczął mi śmiecić pulpit :]
ciaastek
Fajne fajne, ale co do okna rozmowy to trochę 'krzywo' przyciąłeś tapetke bądź masz okno nie tam gdzie trzeba ;P (troche w prawo)
Soutyss
Ano nie przyciąłem... :/ Zauważyłem wczesniej, ale poniewczesie... biggrin.gif
faynie
Gdzie znajdę opis, jak dać kawałek tapety jako tło do okna rozmowy?
ciaastek
To jest akurat do konkretnego tła rozmowy, ale najlepiej będzie, jeżeli w pliku .css tego stylu poprostu dodasz sekcje BODY

Jeżeli znasz się trochę na CSS to będziesz wiedział co i jak biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.