przejrzalem ten dzial do 8 strony i po tematach nic mi nie wpadlo w lapy zeby poczytac..
sprawa ma sie tak, czy jest w ogole mozliwosc i czy jest w planach wprowadzenie skorek do konnekta? mi akurat nie chodzi o to zeby miec jakas full wypas skorke tylko zeby zintegrowac komunikator z pulpitem zeby wszystko ladnie wygladalo.. wystarczyloby wywalic ramke od konnekta, dolne ikonki zastapic jedna (ktora moznaby wybrac, w zaleznosci od dizajnu systemu, jednym slowem zeby nie byla ustawiona na sztywno) ktora po kliknieciu wyswietli wszystkie ikonki z dolnego paska konnekta.. i to chyba wszystko.. tloK jest wiec integracja z pulpitem bedzie bezproblemowa tylko to fakin okno :/
lubie konnekta, przywiazalem sie do niego.. wczesniej uzywalem gg (shame on me), pozniej chwile mirande ale nie bylo wtedy mozliwosci wyswietlania statusow opisowych przy kontaktach jedynie w baloniku co mnie od niej odrzucilo.. takze zostal konnekt ale jedyna rzecz ktorej mi w nim brakuje to wlasnie skorki, w mirandzie, w tlenie da sie to zrobic, moze tutaj tez?