s.Modenawersja 0.9dWykorzystałem ikony z GNU Gadu.
POBIERZ ->
Kliknij, aby zobaczyć załącznik (s.Modena_0.9d.zip)Dzięki za wszystkie komentarze i uwagi.
PS: Zalecam przesunięcie wtyczki kStyle na sam dół na liście wtyczek (Alt + dół).
Lwiczek
30.07.2006 - 20:20
[SOT]
PS: Zalecam przesunięcie wtyczki kStyle na sam dół na liście wtyczek (Alt + dół).
dlaczego
[/SOT]
Spass, co to za styl okienka rozmowy? ;>
A co do styla, to na początku cieszyłem się, że wreszcie będę miał jakiś kolorowy, ale teraz widzę, że moje przywiązanie do s.a0x przetrwało i do Modeny nie jestem do końca przekonany.
Lwiczek: Niektóre wtyczki (kTerminarz, kStatusLog) jeśli znajdują się poniżej kStyle na liście wtyczek, to nie są podmieniane ich ikonki.
eBayo: To jest
Candybars (grey.vs.green.css).
saCOOL
30.07.2006 - 20:55
Wydaje mi się, że folder profilu nie miał wyglądać jak telefon kom
no i ikonk strony kPlugins nie ma też
..
Genialny styl! Jedyne co musze podmienić, to ikonki AIM, ICQ i MSN, bo mi nie odpowiadają (w starym spass_modena są genialne
).
saCOOL: Niestety ikonka folderu profilu przejmuje ikonkę z kontaktu 'bez sieci', a wychodze z założenia, że takie kontakty to są przeważnie kontakty SMS. Dlatego taka ikonka. Jak zauważyłeś, sporo ikon jeszcze brakuje w tym stylu. W następnej wersji na pewno dodam jakąś ikonkę dla KPlugins. Thx za komentarz.
saCOOL
30.07.2006 - 22:37
Rozumiem.. Więc czekamy na kolejne odsłony, a tym czasem, nieco sobie przerobiłem
(wcześniejsza spass_modena się kłania
)..
EDIT: A właśnie, jeszcze jedno.. Myślę, że spass_modena miała lepiej <fonts> </fonts> dobrane.. Też sobie zmieniłem na poprzednie
..
Lwiczek
1.08.2006 - 00:23
Wyglad okna glownego zalezny jest od skorki/tematu/visualstyle systemu... jezeli te dostarczone z systemem Ci nie pasuja to latwo mozna znalezc inne w sieci. Do zmiany mozna uzyc albo styleXP albo uxtheme patchera...
atol: Że niby brakuje ikon do wtyczki kLan? Ikonki powinny się podmienić na takie fioletowe kulki, przynajmniej u mnie się podmieniają. Napisz coś więcej.
klakier666
23.08.2006 - 12:40
piekny skin
Piękny skin
A jakiej używasz czcionki do opisów ?
Dzięki
Czcionka opisów to
kroeger 05_55 w rozmiarze 6.
nie wiem czy wyszła nowa wersja ale ja mam fioletową kulkę zamiast ikonek k.lan
(wróciłem z wakacji i dopiero teraz odpowiedam)
ciaastek
3.09.2006 - 18:18
4 posty wyżej
tak też myślałem :] Brak snu robi swoje. Może jednak autor coś zmajstruje i ikonki zostaną dorobione. (taka cicha nadzieja)
ja dotąd najlepszy styl jaki miałem
gratki dla autora
spajdermeN
24.11.2006 - 14:03
Jak zrobic aby było takie tło jak na obrazku? Ręcznie czy co?
saCOOL
24.11.2006 - 15:48
Ekhm, a mógłbyś łaskawie powiedzieć/sprecyzować o co ci chodzi?
spajdermeN: Jeśli chodzi Ci o tło listy kontaktów, to ustaw sobie to "ręcznie" w Ustawienia -> Wygląd.
spajdermeN
25.11.2006 - 11:58
Ikonki na ciemnym tle maja nieestetycznie wygladajace biale obramowanie... Mozna jakos to naprawic aby wygladalo tak jak na screenie Spassa?
ciaastek
25.11.2006 - 12:09
W Ustawienia -> Interfejs -> Wygląd, a potem Kontakt, Opis i Zaznaczony. Ustaw kolory tła tak, żeby pasowało
Marrcin
4.04.2007 - 15:44
Bardzo ładne ikonki, idealnie komponują się w mojego konnekta
Gratuluje!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.