Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z siecia GG
Konnekt | Forum > Informacje > Komunikator Konnekt
Gr3G
WItam mam problem z siecia GG w Konnekt poprostu co jakis czas sam sie robi niedostepny...co chwile mnie wywala a w oknie wiadomosci jak pisze z kims to chwile przed tym wywaleniem pisze ze wiadomosc prawdopodobnie nie zostala dostarczona:/ dlaczego tak sie dzieje? Pozdrawiam:)
ved
Moze wina serwerow GG?smile.gif
Gr3G
Nie wina serwera raczej nie bo normalnie na drugim gg ale nie w konnekt moge siedziec ile chce i nie wywala mnie....
zimaq
Odznacz opcję dot. używania modemu w opcjach połączeń
Gr3G
Mam odznaczone....:/
Mucha
Powodow moze byc wiele... Router, provider, serwery. Najlepiej zaznacz automatyczne laczenie i daj najkrotszy czas miedzy probami, jak cie rozlaczy to na 1-2 sek, nawet nie zauwazysz
@ndy
Zamień listę serwerów we wtyczce gadugadu na tą:
217.17.41.85

217.17.41.88
217.17.41.92
217.17.41.93
217.17.45.143
217.17.45.144
217.17.45.145
217.17.45.146
217.17.45.147
Gr3G
To z lista serwerow nic nie daje...a to z ustawieniami na 1 czy 2 sekundy jest dobre ale on potrafi mnie niekiedy czesto wywalac i takie logowanie co chwile jest denerwujace:/
Mucha
Przechodzenia na transporty nie polecam bo to dziala jeszce gorzej... Mozesz jeszcze sprobowac przekierowac porty na routerze (nie pamietam jaki port ma gg...)
jiobel.
A może po prostu ktoś wchodzi na Twoje konto? Ja kiedyś tak miałem. :-s
Gr3G
Nie no raczej nikt nie wchodzi bo haslo zmieniam co jakis czas a trojana czy cos takiego tez nie mam....biggrin.gif
Gr3G
Ludzie to wiece jak to zrobic?? Pomocy
ved
chyba jedynym skutecznym lekarstwem bedzie wypad z GG na jabbera:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.