- z linkiem nigdy nie sprawdzalem bo i tak otwieram w operze ale przez mojego brata nie mam jej jako domyslna przegladarka.
- ja zadnych problemow nie mam, ale jest fajna opcjam, gdy wylaczysz konnekta i mash ustawiony jakis status, ten status bedzie ustaiowny na niedostepnym
- no faktycznie, nr mozna zablokowac ale jesli sie go doda na liste i nie bedize usuwalo, albo nie dodajac na liste blokujac przy kazdej sesji a to jest meczace
- rozmowy wieloosobowe sa czasami przydatne, ale czasami mnie to wqrzalo jak na gg otwiera mi sie jedno okno i 10 osob, a potem (przez blad w gg) otwieraja sie nastepne z tej samej rozmowy :| (a opcja konferencji z tego co wiem ma byc w nastepnych nr)
- hmzz jaki dziwne, laczy sie tak samo jak gg
- mi nic nie znika, moge zamykac okno dowoli a romowa dalej jest (moze scaignij najnowsza wersje konnekta)
- hmzz tego nei jaze, jak gosc ma wpisane kim jest no to dobrze jak nie ma no to odpada, a chyba juz wiem, klikasz na taka ikonke w oknie rozmow (3, ikonka pokazuje status osoby) i dajesz w nastepnym oknie odsiwesz, podaje wszystkie dane ktore podal uzytkownik
- no racja nie przeksztalca sie, a mi i tak to nie przeszkadza (jak w 1-wszym pkt
)
edit: - hmzz zmienia sie i to bardzo dobrze
no to na tyle jesli chodzi o odpowiedz
wg mnie jest lepszy od gg a jak beda wychodzily nowsze wersje (i skrypty) to juz zupelnie bedize dobrze