QUOTE(Simplex)
Gdyby to jeszcze wszyscy 3ej nasi oligopolisci zablokowali 1rstWAPA to jeszcze bym to zniósł. Kto odpowiada za PR w Idei? Chyba jakiś kompletny cymbał - zablokowac wszystko, wprowadzic nieczytelne tokeny i niech ludziska płacą. Chyba czas zmienic operatora...
tylko czy jesteś gotowy na wysyłanie swoim znajomym smsów o treści: "zmieniłem numer, bo Idea to ciule!!"?? może tak, ale mi jakoś się nie uśmiecha wysyłanie naprawdę tony smsów, potrwa to z tydzień a i tak cholera wie czy jak przejde do Ery lub do Plusa będzie lepiej..
Raczej nie jest to "zasługa" ludzi od Public Relations prędzej administratorów ich sieci i/lub kierownictwa (za przeproszeniem - ch.. im w d..e)
QUOTE(MBABELEK)
polecam wysyłanie sms`ków z bramki MIASTA PLUSA, bo idą na calusi świat
jak się zarejestrować nie będąć (szczęśliwym) posiadaczem telefonu w Plusie? (jest jakaś możliwość wysłania wiadomości z sieci Idea i otrzymania klucza?)
QUOTE(Simplex)
Napisaliśmy (bok@idea.pl): [...]
jestem bardzo ciekaw, jeśli Ci odpowiedzą oczywiście, co odpiszą....
QUOTE(hao)
Ja jak decydowałem się na operatora przeszedłem się po salonach... W Ideach zawsze siedziało kilku znudzonych i niezainteresowanych klientami facetów, w Erach wręcz przeciwnie
ja też się nie zgodzę z tym co napisałeś (piszę na podstawie tego, co zaobserwowałem na swoim "podwórku", czyli w Rzeszowie), rzeszowskie salony Idei (podobnie Plusa) są na całkiem wysokim poziome, w przeciwieństwie do salonów Ery, gdzie nie da się niczego załatwić... czeka się bardzo długo, by pogadać sobie z cymbałami kompletnie nie znającymi się na tym co kazano im wmawiać klientom - totalna ignorancja!! (takie jest moje zdanie) (kupowałem u nich telefon dla ojca - trwało to wieki)
Wnioski: możemy sobie gadać, pisać ile tylko dusza zapragnie i tak zrobią nas w wała i to z usmiechem słodkiej pani z BOKa na twarzy
to smutne... i godne pomsty z nieba albo z piekła (wszystko mi jedno) :twisted: byle tylko skutecznej
mimo wszystko dobrej nocki...