Andrzej1307
20.08.2006 - 21:08
Witam, od jakiegos czasu wkurzalo mnie to ze K nie potrafi sie sam zamknac + nie dochodza wiadomosci w AQQ + nie dziala konnferencja...
postanowilem przeinstalowac K, tzn odinstalowac i zainstalowac jeszcze raz... Konnekta dalej sie wali, nie zamyka sie poprawnie, a teraz na nowym profilu nie dochodza wiadomosci w zadnej sieci, w ogole cos sie z lista dzieje... nie wiem
wszystko sie wali i nic nie pomaga... jak chcecie jakies konkretne info to udziele, bo nie wiem od czego zaczac...
edit:
kolejne bledy,
- przy uruchamianiu K mowi ze brakuje biblioteki ILU.dll i pojawia sie blad ladowania ggimage
KLIKTemat zaraz po Twoim.
Andrzej1307
22.08.2006 - 08:59
dzieki,
Konnekt to dziwne stworzenie, tak jak sam potrafi sie zepsuc, tak sam umie sie naprawic...
chociaz aqq juz dziala to dalej nie dziala mi konnferencja (wiadomosci nie dochodza) i zalozenie nowego profilu nic nie daje...
A to ze sie nie resetuje to wina zbyt duzej liczby wtyczek
dulek000
24.08.2006 - 21:42
Ja myślę, że to raczej powoduje jakaś konkretna wtyczka, a nie ich ilość - są osobniki mające włączone mnóstwo wtyczek i nie narzekają.
saCOOL
24.08.2006 - 23:43
Takie osoby mają zwykle dużo ramu i mocny procesor.
ciaastek
25.08.2006 - 10:02
kolejne bledy,- przy uruchamianiu K mowi ze brakuje biblioteki ILU.dll i pojawia sie blad ladowania ggimage
Mam to samo... + nie widze okna ustawień
a to bardzo przeszkadza...
dulek000
25.08.2006 - 10:11
A bądźcie tak łaskawi i wpiszcie w wyszukiwarkę "ILU.dll"…
ciaastek
25.08.2006 - 10:50
OK, dzięki... tyle że nadal nie moge wejść do ustawień ;/
Andrzej1307
25.08.2006 - 13:01
QUOTE(saCOOL @ 25.08.2006 - 00:47)
Takie osoby mają zwykle dużo ramu i mocny procesor.
nie mam zlego kompa i nie mow ze 512mb ramu to malo dla K, ktory zabiera max 22mb...
poradzilem sobie z brakiem ilu.dll, ale konnferencja dalej nie dziala...
Ja mowilem tylko w sensie restartu i zamykania
ciaastek
26.08.2006 - 23:36
No i już wiem co powodowało to, że Ustawienia nie chciały się pokazać, 3 wtyczki... linKer, notify i tabletKa... akurat tych wtyczek potrzebuje, szczególnie dwóch ostatnich...
p2tomi
26.11.2006 - 12:43
Wtyczek mam mało, moze 3 a konnekt nie startuje z WinXP, nie mozna utworzyć ikonkio w trAYU. "uRUCHOMIC RECZNIE TEZ SIE NIE DA BO ZNIKA.
keeveek
26.11.2006 - 13:30
jedna ze starszych wersji tłoKa wywoływała krytyka bez żadnego komunikatu przy starcie, ale nie wiem skąd miałbyś mieć tę wersję
Olórin
26.11.2006 - 17:27
napisz może jakie masz włączone wtyczki, bo jasnowidzów na forum nie ma, przynajmniej ja o żadnym nie słyszałem.
Ta, literki chyba trzeba powiększyć przy tematach mówiących o logach, albo chwytnie nazwać.
p2tomi
27.11.2006 - 12:24
Wtyczki mam nastepujące : sms, k.linker, gg. Nie wiem jak zrobic loga - przykro mi . zdaje sobie sprawe, ze duzo mogłoby to pomóc.
Oczywiscie moj konnekt nie uruchamia sie ani z autostarem ani jak wywołam go z ikonki. Moze to bedzie wskazówka, że jak po pierwszej instalacji przed restartem kompa (bo tylko wtedy go widac) dam komendę wyłacz komputer to na chwile jest komunikat konnekta z czerwonym krzyżykiem PAMIęC CANT BE WRITTEN albo cos takiego i szereg jescze jakichś cyferek i znaczków.
Dla ciekawostki podam, że menadzerze urządzeń jednak istnieje proces konnekt ale jak mówiłem niemozlwością jest go uświadczyć .
Ostrzezenia mi nie straszne, wiec moze mi ktos pomóc z tym, od czego zaczac i na czym skonczyc ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.