Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: tlok
Konnekt | Forum > Informacje > Komunikator Konnekt
vitek
wszystko niby dobrze mam ustawione jeżeli chodzi o wtyczkę tlok. niby jest aktywna a nie pokazuje sie w oknie w ustawieniach > wtyczki . inne jak uruchamiam to się pokazuja a ta nie . dlaczego ? przez to nie moge ustawić żadnego tła sad.gif powiedzcie jak wiecie. mam wxp professional.
Hipoteza
TłoK masz w ustawienia->lista kontaktów

Kurcze opcja "szukaj" naprawdę nie boli, takie pytanie pojawiło się nawet w ciągu ostatniego tygodnia. A ile razy wcześniej, to się nawet nie chce liczyć blink.gif
zhvir
może autor tłoka dla tych mniej rozgarniętych stworzyłby w ustawienia -> wtyczki gałąź dla tłoKa w której byłoby tylko napisane gdzie należy szukać jego ustawień wink.gif
vitek
dziękuję ciężko wszystkim dokładnie powiedzieć jak to zrobic . dla was to może wszystko jest bardzo proste dla amatora niee... i tak nie wiem jak zrobić tło przez tłoka....
zhvir
przeczytaj całość a na pewno sie dowiesz wszystkiego: http://www.konnekt.info/forum/index.php?sh...5&hl=t%B3ok
ved
Jakos ja nie mialam problemow - jak tylko zainstalowalam nowa wersje tloka i nie bylo jej wsrod wtyczek od razu przyszlo mi do glowy ze bedzie w lista kont--

ale widac nie kazdy mysli wiec moze faktycznie pokusilby sie autor wtyczki o jakis szerszy komuniakt
NoVaQuS
Sie nie chcę chwalić ale zrobiłem zrzut tapety i ją wykorzystałem do tła w konnekcie, tak by to wyglądało tongue.gif
Różne tła dostępne są tu: TŁO
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.