wszystko niby dobrze mam ustawione jeżeli chodzi o wtyczkę tlok. niby jest aktywna a nie pokazuje sie w oknie w ustawieniach > wtyczki . inne jak uruchamiam to się pokazuja a ta nie . dlaczego ? przez to nie moge ustawić żadnego tła powiedzcie jak wiecie. mam wxp professional.
Hipoteza
31.10.2006 - 10:54
TłoK masz w ustawienia->lista kontaktów
Kurcze opcja "szukaj" naprawdę nie boli, takie pytanie pojawiło się nawet w ciągu ostatniego tygodnia. A ile razy wcześniej, to się nawet nie chce liczyć
zhvir
31.10.2006 - 11:44
może autor tłoka dla tych mniej rozgarniętych stworzyłby w ustawienia -> wtyczki gałąź dla tłoKa w której byłoby tylko napisane gdzie należy szukać jego ustawień
vitek
31.10.2006 - 12:47
dziękuję ciężko wszystkim dokładnie powiedzieć jak to zrobic . dla was to może wszystko jest bardzo proste dla amatora niee... i tak nie wiem jak zrobić tło przez tłoka....
Jakos ja nie mialam problemow - jak tylko zainstalowalam nowa wersje tloka i nie bylo jej wsrod wtyczek od razu przyszlo mi do glowy ze bedzie w lista kont--
ale widac nie kazdy mysli wiec moze faktycznie pokusilby sie autor wtyczki o jakis szerszy komuniakt
NoVaQuS
31.10.2006 - 22:31
Sie nie chcę chwalić ale zrobiłem zrzut tapety i ją wykorzystałem do tła w konnekcie, tak by to wyglądało Różne tła dostępne są tu: TŁO
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.