Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: nie mogę zmienić wyglądu
Konnekt | Forum > Informacje > Komunikator Konnekt
Arthur
Witam!

Jestem nowy, piszę ten temat, bo mam prblem z konnektem. Mianowicie ściągnąłem sobie skórkę s.a0x no i wchodzę w ustawienia, potem kStyle, wybieram schemat s.a0x klikam zastosuj i.... nic. Zmieniają się tylko ikonki i to nie do końca, a kolor jest ten sam. N a forum nie znalazłem nic co by mi pomogło, bo albo było sprzed roku, albo był niedziałający link. A propo linku, jak mi się nie chciała załadować ta skórka, to sobie pomyślalem, że na FAQ będzie coś co mi wyjaśni, ale jak się okazało strona FAQ nie działa.

FAQ

Dam może screen'a jak to wygląda:

No więc czy ktoś mógłby mi napisać instrukcje jak mam to zrobić?

Jeszcze mam trzy problemy:
1. Ściągnąłem i zainstalowałme ekstra pack i ani nie ma emotoikon ani styli. Co jest nei tak?
2. Gdy zmienię styl na s.a0x to po ponownym uruchomieniu wraca do standardowego wyglądu. Jak to zmienić?
3. Nie działą mi wtyczka GGimage. Co mam z tym zrobić?

Proszę o pomoc.
Suchy
ściągnąłem sobie skórkę

To nie są skórki tylko style (czyli formatowanie czcionek i ich kolorów + ikony + ewentualnie okno rozmowy kieview), żeby zmieniły się czcionki i kolory musisz w ustawieniach k.style podczas ładownia stylu zaznaczyć czcionki [x] i kolory [x]
Zmieniają się tylko ikonki i to nie do końca

Widocznie w stylu autor nie umieścił ikonek dla wszystkich wtyczek, toolbarów etc.

Dam może screen'a jak to wygląda:

Tak jak powinno.

1. Ściągnąłem i zainstalowałme ekstra pack i ani nie ma emotoikon ani styli. Co jest nei tak?

Spróbuj sobie pobrać przez k.update.
2. Gdy zmienię styl na s.a0x to po ponownym uruchomieniu wraca do standardowego wyglądu. Jak to zmienić?

Nigdy się z czymś takim nie spotkałem.

3. Nie działą mi wtyczka GGimage. Co mam z tym zrobić?

Popsuł mi się TV! W czym leży problem? :F (opisz dokładniej co się dzieje)
Arthur
Tak jak powinno.

No właśnie nie wygląda tak jak powinno bo powinno być tak:
s.a0x

Popsuł mi się TV! W czym leży problem? :F (opisz dokładniej co się dzieje)

Właściwe to już nic bo znalazłem odpowiedź na forum. To z tym błędem co wyskakuje na początku.

Narazie nie uzyskałem pomocy, ale mam nadzieję, ze ktoś mi pomoze.
Poncio

No właśnie nie wygląda tak jak powinno bo powinno być tak:

jest tak jak powinno byc:) w konnekcie NIE MA skorek mozna zmienic tlo listy kontaktow, tlo okna rozmowu, i ikonki:) tego czarnego konnekta co dales do screena ze niby tak powinno byc to styl xp:)

co do ggimage to masz tu cos:
http://www.konnekt.info/forum/index.php?showtopic=8639
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.