Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z WP kontakt i stylami rozmowy
Konnekt | Forum > Informacje > Komunikator Konnekt
Dociekliwy
Witam jestem nowy i od razu mam pytania:
1. Pomimo tego, że jestem aktywny w jabberze, i mój kontakt tak samo, (obydwoje używamy konnekta), nasze statusy na liście kontaktów są pokazywane jako niedostępne. Wiadomości przechodzą.
2. Nie udaje mi się podpięcie stylu rozmowy. Pomimo zasowsowania wszelkich wczytaj i zastosuj, okienko rozmów pozostaje bez zmian.
3. Czy jest możliwe sygnalizowanie, fazy pisania do mnie wiadomości przez kontakt, zanim go wyśle? protokoły Tlenu i AQQ przecież to umożliwiają?
Hipoteza
1. prawym myszy na kontakt i rozwinie ci się lista i tam zaznacz "wysyłaj status" i "pobieraj status"
3. wtyczka Pisak
GuZiK
2. PPM na oknie rozmowy - Wyczyść okno
Dociekliwy
QUOTE(Hipoteza @ 1.11.2006 - 18:16) *

1. prawym myszy na kontakt i rozwinie ci się lista i tam zaznacz "wysyłaj status" i "pobieraj status"
3. wtyczka Pisak

1. Zrobiłem, kotakt też - zadziałało. Lecz przy nowym logowaniu, mimo zaznaczonych ptaszków w opcjach pobierania i wysyłania statusu, trzeba wszystko inicjować za każdym razem ręcznie.

2. Skąd zassać?
Thufir
Poszukaj linku na forum (dział - wtyczki). Ewentualnie centralka. Tudzież - www.google.pl
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.