Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bramka_sms
Konnekt | Forum > Informacje > Komunikator Konnekt
kmiecik
Witam.

Coś się ostatnio stało złego?! Mam problem z bramką sms (na pewno z ERA): chcąc wysłać sms-a i pojawiają się 3 komunikaty w pasku obok podpisu:
1) Wysyłanie wiadomości sms
2) Zmieniam konto....
3) Wyczerpany limit na wszystkich bramkach sad.gif
Na stronach eryomnix bez problemu się loguje mad.gif
Czy ktoś pomoże?!
Wersja 0.6.22.137.
Było dobrze kiedyś ale coś się popsuło?!
stivo
Era zmieniła coś w swoich bramkach i trzeba czasu aby ktoś je złamał...
.misiek
nie umiesz szukac?! juz poruszane na forum milion razy... :[
cmm72
Mam ten sam problem i nie umiem sobie z nim poradzić (dotyczy to także bramki orange). Na dole był komentarz, ze temat był poruszany na forum, sorki szukałam i czytac umiem, to sie pojawiło ostatnio, nadmieniam, ze nie jestem blondynką. Prosze pomóżcie, to zwyczajnie ułatwia zycie.

Luśka

QUOTE(kmiecik @ 5.12.2006 - 18:49) *

Witam.

Coś się ostatnio stało złego?! Mam problem z bramką sms (na pewno z ERA): chcąc wysłać sms-a i pojawiają się 3 komunikaty w pasku obok podpisu:
1) Wysyłanie wiadomości sms
2) Zmieniam konto....
3) Wyczerpany limit na wszystkich bramkach sad.gif
Na stronach eryomnix bez problemu się loguje mad.gif
Czy ktoś pomoże?!
Wersja 0.6.22.137.
Było dobrze kiedyś ale coś się popsuło?!

NelQ
Było wiele razy na forum, SZUKAJ!! zanim napiszesz mad.gif mad.gif mad.gif

- - - EDIT - - -
A na początek spróbuj:
- utworzyć katalog temp w katalogu głównym Konnkta
- wyczyścić pliki tymczasowe IE
- ściągnąć ponownie wtyczkę przez Aktualizację

można zamknąć
Rudyy
No tak wszytsko by bylo pieknie i wogule ale ja tez suzkalem na forum odpowiedzi, na to co zrobic gdy nie moge wyslac z konnekta sms'a gdyz wyskakuje mi napis "Problem z pobraniem Tokena", i przeszukalem forum na tyle na ile umialme i nie znalalzme nic co by mi pomoglo. TEMP mam zrobiony, , IE nie uzywam Tylko FireFox'a. I bylbym wdzieczny jakby ktos zechcial napisac czytelnie co mam zorbic gdyz przydaloby mi sie naprawic ten blad. Ps. blad z wysylaniem wystapil tak z dnia na dzien...

Z gory dziekuje za pomoc
jiobel.
Że używam Fx nie znaczy, że punkt drugi Cię nie dotyczy. Jeśli dalej masz błąd wykonaj punkt trzeci, a dopiero potem pisz posty na forum.
Rudyy
dzieki :-) przepraszam ze wczesniej nie pomyslalem o odinstalowaniu wtyczki i zaintstalowaniu ponownie. Jeszcze raz dzieki:-) juz dziala:-)
cmm72
Witam,
Sorki spróbowałam różnych metod i nadal nie działa. Proszę dajcie link do bramki sms czy pomóżcie mi w jakiś inny sposób. A co do uwag kolegów na forum: szukałam tematów, nie ma nic co pasowałoby do moich problemów. Luśka
NelQ
QUOTE(cmm72 @ 12.12.2006 - 13:04) *

(...) A co do uwag kolegów na forum: szukałam tematów, nie ma nic co pasowałoby do moich problemów. (...)

Postów o błędzie "nie mogę pobrać tokenu" jest co najmniej kilka.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.