QUOTE(jiobel. @ 12.12.2006 - 23:20)
Poza tym – poczytaj forum, a dowiesz się, że nie ma metody na rozpoznawanie osób ukrytych (są jakieś niby-metodziki™).
Wiem, wiem, i nie ma to w tym przypadku zadnego znaczenia. Ja chce ukryc moj status przed tymi, ktorzy albo sa naprawde offline albo tak tylko udaja - nie chce ich rozrozniac. Oczywiscie osoba, ktora jest offline i tak by mojego statusu nie zobaczyla. A jezeli ktos sie do mnie odzywa a nie jest widoczny to wiadomo ze sie ukrywa...
Innymi slowy - nie chce rozmawiac z czerwonym sloneczkiem i nie chce zeby czerwone sloneczko mnie widzialo.
QUOTE(jiobel. @ 12.12.2006 - 23:20)
Jest wtyczka, która ukrywa status przed wszystkimi, z którymi nie rozmawiasz (a gdy się ktoś do Ciebie odzywa Twój status jest jej pokazywany).
Widzisz, ja osobiscie uwazam ukrywanie sie za niegrzeczne, szczegolnie jezeli ktos to robi caly czas. Efekt jest mniej wiecej taki, jakbys dzwoniac do kogos musial zaczekac az sie wlaczy sekretarka i wtedy krzyczec "jestes tam? jak jestes to odbierz!". Dlatego nie chce sie ukrywac przed wszystkimi, a tylko przed tymi, ktorzy sami nie sa widoczni.
Bartek