czy jest mozliwos przyblizenia wygladu konnekta do gg'owskiego i emotek z niego? a jak tak to jak? p.s. jstem poczatkujacym w konnekcie
lukaszgl
27.12.2006 - 20:15
Szukanie nie boli, jest taki dział na forum jak "Wygląd" którego nazwa chyba coś podpowiada ale mogę się mylić Zajrzyj tam albo kliknij tutaj
Fibi
27.12.2006 - 20:33
hmm zrobilem jak tam bylo napisane i mam problem z oknem wiadomosci. mam tak: a okno wyglada tak:
czemu tak sie stalo?
lukaszgl
27.12.2006 - 20:41
Żeby widzieć styl okna rozmowy musisz coś napisać do kogoś, wtedy zobaczysz czy coś się zmieniło w stosunku to wcześniejszego wyglądu. Wygląd samego okna wiadomości raczej nie ulegnie zmianie, można jedynie zrobić kilka poprawek estetycznych np. dać w pasku opcje Lista itp.
Fibi
27.12.2006 - 20:48
QUOTE("lukaszgl")
można jedynie zrobić kilka poprawek estetycznych np. dać w pasku opcje Lista itp.
a jak to zrobic? ...
lukaszgl
27.12.2006 - 20:55
Kliknij sobie prawym myszki tam gdzie masz ikonki z formatowaniem i wybierz sobie opcję która Ci odpowiada. Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania to może lepiej napisz na pm, bądź na gg żeby nie zaśmiecać forum
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.