[quote=hao]Problem w tym, że każdy się bierze za to, na co ma akurat ochotę
Ja przerabiam kTransfer i dorzucę jeszcze jedną malutką wtyczkę, Kuba zmienia kNotify i szykuje kolejną nowość która na razie trzymana jest w tajemnicy
(...)najpoważniejsze zmiany
[/quote]
Dzieki za wyczerpujaca odpowiedz, wlasnie o takie cos mi chodzilo
[quote=hao]
Swoją drogą, oczekujecie od nas wytężonej pracy (to na prawdę zajmuje bardzo dużo mojego czasu!), a poza dosłownie garstką kodujących i wspierających nikt nie raczy się "wychylić". Żeby wam to troszkę ułatwić planujemy rozszerzyć w końcu nasz "butik" o kubki i kolorowe koszulki
Może jest wśród konnektowiczów jakiś zdolny grafik gotowy do zaprojektowania śmiesznych nadruków na koszulki?[/quote]
Ja przy okazji ostatniej wersji wpadlem na pomysl, ze przy kazdej nastepnej aktualizacji 'numerka' (.99 na .100 itd) bede przelewal jakas sumke poprzez wsparcie. Nie bedzie to duzo, ale zawsze sie moze przyda ;-) Zachecam innych K.Userow to robienia tego samego, choc faktycznie mimo dosyc sporej reklamy ta akcja nie wyglada na bardzo udana..
Co do ilosci 'koderow' - moze warto jakos na stronie bardziej zareklamowac 'prace' na rzecz K.? Zrobic jakies logo 'poszukujemy developerow' (chodzi o sens.. ;-)) i specjalna podstrone na to poswiecic. Mozna by tam napisac jakis tekst zachecajacy i moze podstawowe materialy jak mozna tworzyc wtyczki czy skrypty. (jaki jezyk trzebe umiec, moze jakies linki do kursow, specyfikacji itd). Moze wtedy znajda sie jakies dodatkowe osoby chcace pomoc.[/quote]