Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: chmurki jak sie ich pozbyc ?
Konnekt | Forum > Informacje > Komunikator Konnekt
qrix
Witam strasznie mnie irytują wyskakujące chmurki "ustawienia " , "kontakty" itp jak można sie ich pozbyć ???
Konrado
Zmień stopień zaawansowania, w ustawieniach.

Jeśli o to chodzi wink.gif Mógłbyś dokładniej precyzować swoje pytania.
qrix
Zmieniłem ale nawet w stopniu "PRO" pokazują się chmurki a ja chciałbym żeby nie pokazywały się żadne ( nie chodzi mi o "TIP")
szpon
jemu chodzi o to że jak najedzie się kursorem myszki na jakąś opcje na głównym toolbarze np na ustawienia to pojawia się chmurka na której pisze menu ustawień
nie wiem czy dobrze napisze jak to wyłączyć ale mi się zdaje ze to tak
wejdź w ustawienia, ustawienia, Wybierz swój stopień zaawansowania i masz tam taki przycisk >>, rozwiń to i tam masz ilość podpowiedzi, kreatorów i informacji - może tam się ustawia
qrix
Tak tak ale w dalszym ciągu pokazują się niektóre chmurki a ja chciałbym pozbyc się ich definitywnie
jiobel.
Się nie da wszystkich wyłączyć.
szpon
daj na najwyższy poziom zaawansowania, czyli na Pro - i ustaw tez oczywiście to co napisałem wyżej (przedtem)
smile.gif
w poziomie Pro raczej nie powinno być podpowiedzi
keeveek
po najechaniu na ikony ustawień itp, powiadomienia i tak będą. Wyłącz w windowsie wszystkie dymki biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.