Nikt nie wie jak rozwiazac ten problem ze zniknieciem z paska menu emotikon ??... pokazywanie emotikon i paska formatowania mam wlaczone...
A ikonki formatowania masz dostępne - chodzi mi o te "B", "I", "U" oraz wybór kolorów?
noizo
9.09.2004 - 23:49
Widze ze temat umarł a jak bedzie z emotami GG 1400?? Siedzielm ponad 2 godziny usilujac zformatowac jak nalezy, czyli usuwanie koncowek _na.gif i usuwaniu zdublowanych wpisow. Jedyne co uzuskalem to brak bledu przy otwieraniu okienka emotek. Wszystkie obrazki dzialaja i sa sprawne, wiec moim zdaniem nie blokuja okienka emotow. Wiec moze ktokolwiek kto tworzyl ten zestaw i poswiecil na jego zrobienie sporo czsu wkoncu sie poczuje i go dostosuje do nowego emot okienka
Pozdrawiam
lhs
10.09.2004 - 00:14
Ten zestaw to prawdopodobnie przerobiona przeróbka jakiejś przeróbki - autora nie znajdziesz...
Brego
10.09.2004 - 09:59
A ikonki formatowania masz dostępne - chodzi mi o te \"B\", \"I\", \"U\" oraz wybór kolorów?
tak... te ikonki oczywiscie sa tylko brakuje wyboru menu emotikon...
Daarth
10.09.2004 - 11:34
Brego => a moze zrob update kIEview? bo z tego co widze to nie masz najnowszej wersji :| jest na centralce beta.
Brego
10.09.2004 - 13:44
pomoglo... ale jestem pewien ze wczesniej updatowalem kIEview... heh... dziwne moze mi sie wydawalo :?
Sleeva
10.09.2004 - 15:48
QUOTE(noizo)
Widze ze temat umarł a jak bedzie z emotami GG 1400?? Siedzielm ponad 2 godziny usilujac zformatowac jak nalezy, czyli usuwanie koncowek _na.gif i usuwaniu zdublowanych wpisow. Jedyne co uzuskalem to brak bledu przy otwieraniu okienka emotek. Wszystkie obrazki dzialaja i sa sprawne, wiec moim zdaniem nie blokuja okienka emotow. Wiec moze ktokolwiek kto tworzyl ten zestaw i poswiecil na jego zrobienie sporo czsu wkoncu sie poczuje i go dostosuje do nowego emot okienka
istnieje mozliwosc ze to kwestia ilosci obrazkow. kumpel podzielil ten zestaw na trzy czesci i w tym momencie 2/3 chodza bez problemow.
lhs
10.09.2004 - 19:11
Coś rzeczywiście jest nie tak - przy otwartych kilku rozmowach zdarza się, że w jednym okienku pasek formatowania (razem z przyciskiem wyboru emot)......... ZNIKA, a w pozostałych pozostaje: