riddle
27.08.2005 - 09:36
Wiem, że prywatność i te sprawy, ale zakreskowałeś wygląd czcionek i nawet nie mogę skojarzyć do którego elementu się odwołują.
Prześlij mi PM z załącznikiem proszę bez cenzury.
Chcialbym zauważyć, ze poki co k nie obsluguje avatarów w oknie rozmowy....
Pozatym riddle i tak odwalił kawał dobrej roboty, bo szkielet okna rozmowy jest ustalony z góry i tylko można go 'obstylować'.
odpowie mi ktos, jak zainstalowac to zeby mozna bylo wybrac jako schemat, bo u mnie dziala tylko gdy wybiore go z polecenia schemat dla ikon gg5
Boż…………
http://faq.konnekt.info/style.phpRadzę zrozumieć, bardziej przystępnie się nie da. :/
Na screenach, komunikat o zmianie statusu jest w całości zaokrąglony. U mnie niestety [albo i nie tylko] jest zaokrąglony tylko z góry. Czy to prawidłowe wyświetlanie?
dulek000
28.09.2005 - 14:05
Od którejś wersji stylu zostało to zmienione. Czytaj wątek.
QUOTE(dulek000 @ 28.09.2005 - 14:09)
Od którejś wersji stylu zostało to zmienione. Czytaj wątek.
Przeoczenie.
Inna sprawa. Jeśli jest włączone grupowanie wiadomości od jednej osoby, i dana osoba napisze coś, potem zmieni status i znowu coś napisze, to pomarańczowe tło informacji o zmianie statusu nachodzi na kolejną wypowiedź danej osoby.
Myślałem, że ma to związek z tym brakiem zaokrąglenia.
riddle
28.09.2005 - 20:56
Moje style wymagają włączenia grupowania kompletnego (2 opcje) albo wyłączenia go w ogóle.
Poza tym nie ukrywam, że ten styl wypadałoby przepisać. O wiele więcej teraz umiem i widać niedociągnięcia w nim na odległość.
saCOOL
28.09.2005 - 22:00
Chcesz powiedzieć, że to dla nas zrobisz? Czy tylko, że by można? ;>
riddle
28.09.2005 - 23:57
Rozwijanie swoich umiejętności + coś tam do wyboru więcej jest; a czasem to nawet mile przyjmowane (Satin, Gradiental). Dopóki będą ludzie w K, to będę coś od czasu do czasu skrobał… bawi mnie to. No ale można powiedzieć, że tak… dla Was, bo ja nie używam tych styli (oprócz tego co wylistowałem w wątku od. mojego Konnekta i co i tak jest udostępnione
).
Obiecuję jutro się przyjrzeć Satinowi i go poprawić i
uładnić. A za jakiś czas wypuścić.
Gdy zmaksymalizuje okienko powstaje przerwa.
Da się to naprawic?
Masz rozdzielczość wyższą niż 1024x864. Musisz zmodyfikawać plik z tłem nagłówka który teraz ma 1024px szerokości do np 1500px. Poprostu go przedłuż.
saCOOL
15.10.2005 - 14:37
riddle - miałeś może odrobinkę czasu, żeby się przyjrzeć jeszcze raz temu stylowi?
Tak tylko nieśmiało pytam po cichutku
..
Raiven
26.12.2005 - 04:09
Ja również jestem tego ciekaw :}.
A co chcecie jeszcze w nim robić? Może pomogę...
saCOOL
26.12.2005 - 23:49
Twórca powiedział, że od czasu jak go Pisał, wiele się nauczył i zauważa w nim teraz pewne błędy.. Powiedział, że może kiedyś jak będzie miał czas, to przyjrzy się mu z bliska jeszcze raz..
No i my czekamy, bo to chyba najlepszy styl (moje osobiste zdanie), jaki dane było mi oglądać
..
Własnie troche sie bawiłem i zmodyfikowałem lekko satina:
jak zmienic czcionke wiadomosci otrzymywanej i wyslalej zeby byla pogrubiona? to niezbyt duzo widac u mnie akurat:/
ktora sekcja .css za to odpowiada?
Konnekt>Ustawienia>Wyglad
Dawno nikt w tym temacie nie pisał... może jakieś poprawki? Może ktoś zajął się modyfikacją tego
styla?
zlosnica17
16.08.2006 - 08:22
No to jest extra, takie przejrzyste czegoś takiego szukalam.. tylko mam pytanko, moze to nie jest aż tak istotne ale ciekawi mnie dlaczego w miejscu wyświetlania się godziny nadejścia wiadomości nie pokazuja mi się te hm wzorki:p tylko sama godzina? I jeszcze jedno pytanko czy ktoś wie jaki na screenie jest zestaw emotów? Bylabym baardzo wdzieczna za odpowiedz.
yhm
ok, dzięki wielkie
przemock
16.08.2006 - 16:14
Bardzo
fauny styl
własnie z niego skorzystałem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.