Dzięki za opinie i liczbę ściągnięć dla mnie mile znaczącą.
Wyjaśnie może parę spraw.
Lhs - to jest "port" stylu dla Adium X, a nie Mirandy, czytaj uważnie. W .nfo napisałem dokładnie, że "Satin Style" by Yojimbo. Nie chciałem być niemiły i w ogóle be, więc podałem źródło, lecz zważcie, że koding wykonałem ja sam, tamto było celem, ale i też nie we wszystkich elementach. Tak w ogóle to ten .nfo to jest tak na "odwal się",
a stylu proszę jeszcze do Katalogu nie wrzucać, na pewno małe poprawki wprowadzę do niego.
zimaq - jak pisał
Olórin, dodam jeszcze że właśnie to szarawe tło jest przeze mnie dodane, aby było widać dalszą część statusu. Być może w następnym poprawionym releasie zrobię inaczej status opisowy, bardziej prosto ale lepiej wyglądającym. Zresztą zawsze możecie wyramować reguły CSS i dać pomarańczowe tło tam na całego DIVa. Jak pisałem kiedyś, wszystkie moje prace można zmieniać jak komu się podoba. Jeszcze czego, żeby głupie dodatki do programu były obwarowane murem niedostępności. :>
Ryan - no nie ma, to wynika z niedokonałości template'a na DIVach, jest ich po prostu za mało i co ja biedny robaczek mogłem zrobić? Dobrze że IE rozumie float: right, bo była by kaszana.
Źródło DIV template'aAaa.. i jeszcze te strzałki przy linkach. Wierzcie mi bądź nie, to IE coś pierniczy maksymalnie, bo raz są, raz ich nie ma, raz się rozkleja jak widać, raz nie. Freaky. :/ Tak to jest próbować stworzyć coś co by nie było standardową tabelką kurczę. :]