Siemanko... chcialem tylko na chwile wrocic do tematu, gdzie zostalem nazwany niejakim PROWOKATOREM
heh
QUOTE(.nomis)
Przetestuj Konnekta teraz, a mocno się zdziwisz!
Tak jak powiedziales :-) Testowalem go 2 tygodnie... o rezultatach ponizej
QUOTE(lhs)
Ej, .nomis, to przecież próba prowokacji była!!
Kpisz ze mnie? Nie jestem dzieckiem, zeby prowokowac... Ja tylko Mirande polecilem... Nie jestem czlowiekiem, ktory patrzy na to wszystko jak na dwie druzyny, jedna to Mirandowcy a druga Konnktowcy... wyzywajmy sie itd... napisalem tylko Wam - uzytkownikom Konnekta, ze istnieje takie cso jak Miranda i ma naprawde duzo wiecej zastosowan... mozecie zaprzeczyc jesli powiem, ze jest ladniejsza, brzydsza, szybsza wolniejsza, bo to zalezy od komputera, ustawien itd... ale nie mozecie zaprzecyzyc jesli powiem, ze ma wiecej opcji i funkcji, bo tak jest wlasnie... do Konnekta po prostu nie ma jeszcze tylu wtyczek ile jest do Mirandy dlatego, ze Konnekt wyszedl duzo pozniej... Moze Konnekt bedzie lepszy jak bedzie mial tyle lat... nie wiem... wiem, ze wtyczka do gg w Konnekcie jest zdecydowanie lepsza niz ta w Mirandzie... :-) Tu nie ma zadnej prowokacji...
QUOTE(MiLKA)
pamietajmy ludzie Trollom nie przeszkadzajmy w blogiej i nieswiadomej egzystencji
No prosze, nastepny/a ... ten sam komentarz co wyzej...
QUOTE(torn)
Wow. Wygląda to jak skrzyżowanie Win 3.11 i jakiegoś marnego 'grafika'. pozdro ziomuś.
:-) Zabawny jestes... Widze, ze udalo Ci sie wysmiac ze mnie... BRAWO!!! Nie no koles ok... nie musi Ci sie podobac moj Pulpit... dodam tylko ze jest on zrobiony w jakies 10 minut po zainstalowaniu MDK + Kadu z RMP'a to moze jakies 12 minut... wiec nie mialo to byc jakos super specjalne... No ale wysmiac forumowicza Ci sie udalo... :-)
QUOTE(Roots)
Błagam, bez takich prymitywów. Linux prawie we wszystkim dorównuje windzie i jest za FREE ! Do szczęścia pod Linuxem brakuje mi tylko Konnekta, a jak słyszałem nigdy nikt nie planował takiej wersji. (szkoda)
Widze ze przynajmniej jeden taki, ktory nie traktuje ludzi od razu jako smieci... :-) Dzieki ;] Mi do szczescia brakuje Mirandy :-) Wlasciwie to ja mam Mirande, problem tylko jest w tym, ze jest ona maxymalnie okrojona... wiesz, musialem powywalac sporo dll'i. Im mniej tym szybciej Miranda chodzi... ale to juz nie jest to samo... Jesli chodzi o wersje na Linuxa, to podobno Miranda ma sie pojawic na Linuxa, ale chyba nie predko to nastapi :-) Szkoda... Wiekszosc programow na Linuxie mozemy zastapic alternatywami typu aMule (alternatywa eMule). Niestety, brakuje komunikatora (kombajna), który by był taki jak Miranda, Konnekt czy Tlen (ten Windowsowy).
QUOTE(Roots)
może to i prowokacja, ale najpierw sprawdź mirandę, a dopiero się wypowiadaj, bo inaczej działasz tak samo jak i ten \"prowokator\", a to nie profesjonalne.
Dziwi mnie tylko, że nasz \"prowokator\" na pulpicie KDE ma pospolite Kadu (najpopularniejszego klienta sieci GG pod Linuxem) a nie mirandę ! Czy to nie dziwne ? (hehe)
Jeszcze raz Ty :-) Zgadzam się, sprawdzcie najpierw to, zanim mnie bluzgacie... zreszta cchecie to bluzgajcie... Roots a Ty testowales moze kiedys Mirande?
QUOTE(torn)
Spokojnie, chyba się nie zrozumieliśmy, sam nie mam nic do Linuxa, wiem że dorównuje Windowsom, a w niektórych zastosowaniach jest o niebo lepszy. Wiem też L że może wyglądać dobrze, ale to co zaprezentował nasz prowokator jest paskudne.
Nie dosc, ze cham, to jeszcze beszczelny. Brak slow.
QUOTE(MiLKA)
no niestety Mandrake bezposrednio po zainstalowaniu tak wyglada. A biorac pod uwage, ze jest to wersja dla bardzo poczatkujacych to wlasnie oni patrzac na takie paskudy wracaja do windy.... no cozz... i tak nic nie dorowna mojemu pulpitowi - defaultowy Gnome 2.6 kompilowany przezemnie, cudo minimalizmu, no poprostu miodzio ;d
Tak, GNOME jest naprawde fajny. Ja jednak jestem jakos bardziej przekonany do KDE. GNOME chyba troche szybciej chodzi, mniejsze wymagania, co dla mnie by bylo bardzo dobrym rozwiazaniem, ale musialoby mnie cos podkusic, zebym znow sprobowal GNOME :-) Ten pulpit z mojego skreen'a jest badziewny, ja o tym wiem, ale jak juz mowilem, to poczatek po instalce :-) Śmiać mi się chce tylko z torn'a po tym, jak napisal, ze jest to skrzyzowanie Win 3.11 :-) A odnosnie zdania, ze poczatkujacy patrzac na MDK wracaja na Winde, to ze mna tak nie bylo... mnie ten Pulpit nie przerazil. Poza tym nie jestem juz poczatkujacym. Linuxa mam juz dosyc dlugo i nie chce MDK zmieniac na jakis inny... Kiedys spytalem kumpla (na MDK juz pociska z jakies 1.5 roku) dlaczego nie zainstaluje czegos bardziej zaawansowanego? Powiedzial mi wtedy: "Po co? Dla szpanu? Że mam Debiana a nie MDK? MDK jest latwy, latwiejszy od Debiana czy innych dytrybucji, wiec na MDK zrbie wszystko szybciej, po co mam to samo robic w godzine skoro moge to zrobic w 30 minut?"
Nie jest tak do konca, ale mial w tym duzo racji...
OK, to chyba wszystko, nie bede sie z Wami klucil, chcialem tylko wyprostowac sytuacje :-) Jesli natomiast uwazacie moj nick forumowy za prowokacje to rowniez sie mylicie :-) zrobilem taki dlatego, ze jest to forum Konnekta a nie Mirandy, wiec tak dla odmiany :-)
Dobra, przepraszam za ta pseudoprowokacje :-) Narazie