JabGSM
16.03.2006 - 20:24
Post wyżej dodałem zestaw z szarymi ikonkami
Miłego uzywania
Pozdrawiam
0.6.5, zmiany w pierwszym poście, jak i download.
I nie, nie dodam nowych ikonek RSS, bo są po prostu brzydkie. Co z tego, że ustandaryzowane, skoro ładniejsze są stare. Nowe nie mają już tego czegoś silkowego.
.nomis
17.03.2006 - 19:55
A ja tam wolę czerwone
pomieszałem sobie i jest G
$gr33n#h0rn!_
21.03.2006 - 21:29
zimaq, szykuje sie kolejny update - nowa wersja krss, nowa ikonka
sam byl sobie dodal, ale nie znam id ikony... ani nie mam zadnego ladnego silkowego obrazka. :/
dulek000
22.03.2006 - 07:07
Spokojnie, ze zmianami stylu poczekajcie na stabilny release kRSS.
Wareczek
22.03.2006 - 21:31
A dlaczego Silk nie obsługuje ikon Tlena ?
Fo sure?
Kliknij, aby zobaczyć załącznik (slik_tlen.png) Jak ktoś ma lepszą propozycję na tlenowe ikonki to śmiało.
Byle by były w stylu silkowym
ziutek997
8.04.2006 - 12:13
Wszystko super zrobione i wygląda bardzo dobrze... ale... szkoda żę nie zgrywa się z ciemnym kolorem tła. Gdy ustawię ciemny kolor tła to ikonki wyglądają nieciawie. Czy jest sposób aby na to zaradzić ??
Abraxas
8.04.2006 - 12:58
Pewnikiem używasz TłoKa. Jeśli tak to w zakładce wygląd w ustawieniach zmień kolor tła kontakt na najbliższy kolorowi który masz pod ikonkami.
ziutek997
10.04.2006 - 14:19
Abraxas dzięki
Faktycznie głupi problem, proste rozwiązanie
Update, informacje w pierwszym poście
łapa fajna a co do ikonki kRadia to.. hmm... jakoś tak ni w c.... ni w oko
GJ
KOSMOS
30.05.2006 - 14:42
fajne te nowe ikonki łączenia
iPod się nie podoba? Przecież taki trendy jest :słuchając_z_nano_muzyki:
Jak będzie kRadio z ikonką Klawisza to się ją nieco 'zsilkuje' i podmieni...
KOSMOS
30.05.2006 - 21:27
brakuje jakiegoś wpisu dla kAQQ
nie zmienia ikonki w baloniku w tray'u
KOSMOS: done, powinno działać.
Plus kilka poprawek, zalecam update
dulek000
31.05.2006 - 06:25
Mi się zdaje, że ikonki kontaktów MetaKa nie śmigają jak powinny. Np. "Nie przeszkadzać" jest domyślna.
cumeel
31.05.2006 - 08:38
Wielkie dzięki za gwiazdki:D Nie spodziewałem się tak szybkiego odzewu, także miłe zaskoczenie.
co do ikonki kRadia -> ipod <ble> to sobie podmieniłem na dwie nutki -> music.png - o niebo lepsze
.nomis
26.06.2006 - 08:33
Po ustawieniu Silka wszystko jest OK, ale po restarcie znika ikonka kSL, a na jej miejsce wraca ta stara brzydka - dlaczego?
I mała prośba jeszcze o starą ikonkę gadu_conn jeśli ktoś może... nomis@life.pl
.nomis: Spróbuj przesunąć wtyczkę kStyle na sam dół na liście wtyczek.
To samo dzieje się czasami z kTerminarzem, a rozwiązanie podał Spass
Update ~ pozbycie się zbędnych ikonek ;-)
aktualizacja
John Cooper
15.10.2006 - 14:57
Przydały by się nowe (lepsze) ikony GG, Tlena i Jabbera. Bo te co sa teraz są daremne.
Ikonki AQQ w przeciwieństwie do reszty są rewelacyjne !!!
sasquacz
15.10.2006 - 16:28
ee?
1. wiesz co oznacza slowo daremne?
2. jak dla mnie cala esencja silka to te wlasnie zgrabne sloneczka, M. James mial leb
Przydały by się nowe (lepsze) ikony GG, Tlena i Jabbera. Bo te co sa teraz są daremne.
Ikonki AQQ w przeciwieństwie do reszty są rewelacyjne !!!
Jeśli to nie jest ironia, to jestem bynajmniej zdziwiony... Ikonki kAQQ są tylko po to, żeby zamienić te standardowe, a reszta to istny majstersztyk.
jak dla mnie cala esencja silka to te wlasnie zgrabne sloneczka, M. James mial leb
Tru...
btw. Niedługo jakiś większy update ;-)
mariush
15.10.2006 - 17:32
No to czekam, bo ja również jestem zdania, że ikonki nie mają sobie równych
Od kiedy je odkryłem, nawet nie bawię się w sprawdzanie innych zestawów
ciaastek
15.10.2006 - 17:51
No ja bym mógł napisać dokładnie to samo co poprzednik
szkoda tylko, że przezroczystość nie działa dokładnie tak jak trzeba (ale to wszędzie jest) i są takie niekiedy brzydkie obramowania... ale nie piszcie dla mnie tutaj nic na ten temat - prosze.
Większy update - czekam, czekam... ale nie wiem czy da się tutaj jeszcze coś poprawić
jak dla mnie - używam tylko jabbera i gg jest poprostu pięknie. Znajomy namawiał mnie na JioProxal, s.a0x, fajne są, ale jednak Silk nie ma sobie równych!
Czy rzeczywiście ten styl okna rozmowy ma tak wyglądać? Chodzi mi o ikonkę zegarka! Mam ie7
Kiedy jest ustawiony TłoK to wtedy ikonki Silka szpetnie wyglądają - mają czarne obwódki. Takie postrzępione. I dzieje sie to tylko wtedy kiedy jest TłoK
Proponuje poszukać na forum, ew pobawić się ustawieniami wyglądu... Było.
@zhvir: a bo ja wiem ^^
Tego tak łatwo nie da się wyszukać o ile jest...
Tak czy inaczej..'samo' mi sie naprawiło i jest bosko
Agressia
30.12.2006 - 14:33
mam takie małe pytanie
droobny szczegół
jak komus zmieniam ikonke np na.. gwiazdkę
to jak ten ktos staje sie dostepny to pokazuje sie podiadomienie ale tam ma ikonke szarą
a jak staje sie niedostepny to w powadomieniu [k.notify] jets ikonka kolorowa
zrozumiałe?
to jest troche....mylące
keeveek
30.12.2006 - 14:48
to wina favicona, już raportowałem ten błąd kiedyś. najgorsze jest to, że jeśli ktoś był dostępny przed wyłączeniem K to po włączeniu go nadal będzie widniała ikona "kolorowa" nawet jak tej osoby nie będzie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.