Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Testy nowej sieci VOIP - szukamy 100 chętnych
Konnekt | Forum > Informacje > Komunikator Konnekt
Stron: 1, 2
hao
Ludzie z test.actio.pl testują portal actio, Wy będziecie testować stronę usługi KONNEKT-Actio.

Zostało mi jeszcze o drobinę do zrobienia (generator e-maili). Prawie nie spałem, więc wybaczcie smile.gif

mleko
hao - czekamy biggrin.gif czyli rozumiem ze maile do wszystkich pojda na raz? a nie jakos po kolei? biggrin.gif
ide sie pouczyc a pozniej testowanie biggrin.gif
i wiesz moze ile kasy na koncie sie dostaje podczas testowania??
arkadyjczyk
Na wtyczkę nie muszą czekać, tylko wykazać się inicjatywą. Ja jej od hao nie dostałem i testerem też nie byłem, żadnego maila też nie mam. Znalazłem ją dzisiaj rano w sieci.

mleko: z tego co ja wiem to 5zł na testy i 5zł po testach. Tak mają ci z test.actio.pl, a u nas pewnie będzie tak samo.
hao
U nas będzie tak samo... Niestety php odmawia ze mną dzisiaj zupełnie współpracy, stąd całe opóźnienie sad.gif
mleko
arkadyjczyk: hmm ja tam nie widze nic rewolucyjnego :/ moze przez to ze jestem niewyspany ale hmmm kontakt sie dodaje jak dla kazdej innej sieci i tylko sie ikonka na liscie roznia:/ wiec?

a i dzieki za PM smile.gif
arkadyjczyk
Ja nie mówiłem, że ta wtyczka zmienia listę kontaktów, ale pomyśl sobie, że mogłaby ona wyglądać i działać podobnie jak te w oknie wtyczki.
hao
Emaile rozesłane!
Aule
Heh, nie ma to jak wrócić z trzydniowej nieobecności tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.