QUOTE(drivex)
BOK jest wspaniale jak nie potrafia wytlumaczyc czegos (co jest bardzo zadko) to przynajmniej mozna milo pogadac )
no popatrz bo ja to samo mam w plusie..
QUOTE(drivex)
POP jest cool - wszedzie zasieg, tani prepaid, tanie rozmow, taryfa zrob to sam jak kto chce tak to ma
taaaak zasieg w idei jest wszedzie-chyba ze na zasadzie ze nalezy do telekomunikacji ktora jest wszedzie :->
QUOTE(drivex)
MBOX - darmowa bramka na stronie ktora wymaga rejestracji ale jak sie zarejestrujecie za free oczywiscie i jak macie popa to do 14 dni za free jednorazowo laduja wam karte za 5 zl chyba , a bramka pozwala miesiecznie na wyslanie 30 smsow [kazdy sms jest liczony do 640 znakow] miesiecznie a gdy miesiac minie konto jest ladowane na nowo
no niesamowite az 30 sms miesiecznie.. zobacz sobie miasto plusa ile tam mozna wysylac, a ograniczenia sa jedynie zeby komus nie zawalic komorki a nie ze raptem 1 sms na dzien przez miesiac :->
QUOTE(drivex)
PROFIT - za wydane pieniadze mozecie sobie kupic jakies bajery , ja np laduje za to popaka
no w plusie jesj program 5 plus - masz punkty za kasa ktora wydajesz na placenie rachunkow, mam za to juz gothic2, pare ksiazek a teraz bede mial sony ericcson t610 :->
QUOTE(drivex)
tak wiec tylko IDEA !!!
ta jasne, ciekawe kiedy :twisted: fajne jest w innych sieciach to np i-boa w erze... w plusie jest cos podobnego ale o wiele bardziej namieszane zeby sie dostac do tego.. idea to ma reklamy zeby przyciagnac sm. em dzisiejsza mlodzierz :-> i tyle